"Triple 9" - Кейт Уинслет

По принцип само името на режисьора Джон Хилкоут („The Proposition”, „Пътят”, „Беззаконие”) ни е достатъчно, за да очакваме всеки негов проект с интерес, но в случая с най-новия му филм – кървавата криминална драма „Triple 9”, имаме няколко допълнителни плюса, сред които са интересната история и звездният актьорски състав, включващ Кейси Афлек, Уди Харелсън, Чуетел Еджиофор, Кейт Уинслет, Арън Пол, Антъни Маки, Гал Гадот, Тереза Палмър, Норман Рийдъс и Клифтън Колинс-син.

Това, което циментира интереса и желанието ни да гледаме филма обаче, беше първият нецензуриран трейлър, който изглеждаше наистина добре. Сега тези впечатления допълнително се затвърждават и от най-новия британски трейлър, който разкрива малко повече подробности за сюжета. Вижте трейлъра, а веднага след това и официалния синопсис за сравнение.

Triple 9” е по сценарий на Мат Кук и разказва за екип от корумпирани ченгета, които са изнудвани от руски мафиот да извършат привидно невъзможен обир. Единственият начин да се справят е да отвлекат вниманието от себе си, като изфабрикуват 999 – код за „прострелян полицай” в другия край на града. Планът им се обръща надолу с главата, когато нищо неподозиращият новобранец, когото са избрали да умре, осуетява акцията им, което води до опасен, изпълнен с екшън финален сблъсък, в който се преплитат двойни предателства, алчност и желание за отмъщение.

"Triple 9"

Режисьор на „Triple 9” е Джон Хилкоут, а в ролите са Кейси Афлек, Уди Харелсън, Кейт Уинслет, Антъни Маки, Чуетел Еджиофор, Арън Пол, Норман Рийдъс, Клифтън Колинс-син, Гал Гадот, Тереза Палмър и други.

Премиерата е 19 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *