Triple 9

Open Road представиха първия трейлър на предстоящата, изключително обещаваща  ансамблова криминална драма „Triple 9” на Джон Хилкоут („The Proposition”, „Пътят”, „Беззаконие”), в който ще видим един куп фантастични актьори начело с Кейси Афлек, Уди Харелсън, Чуетел Еджиофор, Арън Пол, Антъни Маки, Гал Гадот, Тереза Палмър, Норман Рийдъс, Клифтън Колинс-син и Кейт Уинслет, чието участие сме отбелязвали в последната ни (и до този момент единствена) новина за филма.

Triple 9” е по сценарий на Мат Кук и разказва за екип от корумпирани ченгета, които са изнудвани от руски мафиот да извършат привидно невъзможен обир. Единственият начин да се справят е да отвлекат вниманието от себе си, като изфабрикуват 999 – код за „прострелян полицай” в другия край на града. Планът им се обръща надолу с главата, когато нищо неподозиращият новобранец, когото са избрали да умре, осуетява акцията им, което води до опасен, изпълнен с екшън финален сблъсък, в който се преплитат двойни предателства, алчност и желание за отмъщение.

This little puppy went to the market… Според нас трейлърът изглежда доста добре, което (в комбинация с творческия екип и историята) ни дава големи надежди, че „Triple 9” ще бъде наистина качествена екшън-драма и няма да ни разочарова подобно на „Саботаж” на Дейвид Ейър. Ще очакваме филма с интерес.

В допълнение, вижте и официалния постер.

Triple 9 - плакат

Режисьор на „Triple 9” е Джон Хилкоут, а в ролите са Кейси Афлек, Уди Харелсън, Кейт Уинслет, Антъни Маки, Чуетел Еджиофор, Арън Пол, Норман Рийдъс, Клифтън Колинс-син, Гал Гадот, Тереза Палмър и други.

Премиерата е 19 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. много добре изглежда, и групичката дето са събрали е яка, а щом и Кейт е там, перфектно!!!

  2. Хмм, това ми изглежда много майкълманско, особено накрая… Дано!

  3. Аз не споделям големите надежди, изказани тук. Причината е режисьорът, който – от това, което съм гледал негово – определено не е нещо повече от средното ниво като качества (по мое мнение). Актьорите е ясно, че са екстра, но наистина – имаме достатъчно примери в историята, че дори и актьорски легенди понякога не са в състояние да спасят един филм с посредствена режисура.

    Дано не съм прав, разбира се – стискам палци филмът да се е получил 🙂