Съвсем накратко се включваме с ъпдейт по филма, за който не спираме да говорим и отразяваме всяка малка новина, а именно “The Neon Demon” на Николас Виндинг Рефн. Нетърпението ни трепти като оголен нерв и очаква да бъде задоволено с визуалните стимуланти, загатнати в досегашните реклами (принасяйте жертви на всички познати ви дяволи, за да видим филма поне на някой от нашите фестивали).

За радост, успокоение и нервна възбуда, вчера в интернет пространството излязоха три клипа от филма, които бързаме да споделим с всички нетърпеливи. Истината е, че засега, като порядъчни духовни хора, ще се въздържим да гледаме сцените, за да запазим удоволствието за по-късно. От друга страна, не обещаваме, че през следващите дни изкушението няма да надделее. Вижте (ако смеете):

По-долу ви предлагаме да видите новите постери (а колко харесваме диви котки, споменавали ли сме?), както и официалния синопсис, ако сте пропуснали да се запознаете с историята.

The Neon Demon” е вдъхновен от историята на „Кървавата графиня” Ержебет Батори, известна като жената, извършила най-много убийства в историята, за която се носят легенди, че е взимала вани в кръвта на девствени момичета, за да запази младостта си. Филмът разказва за изгряващия модел Джеси (Ел Фанинг), която се мести в Лос Анджелис, където нейната младост и жизненост стават обект на низки страсти от страна на група обсебени от красотата жени, които ще направят абсолютно всичко, за да се докопат до това, което притежава тя.

neon_demon_ver3_xlg-poster-20160519 neon_demon_ver4_xlg-poster-20160519

Режисьор на „The Neon Demon” е Николас Виндинг Рефн („Drive: Живот на скорост“, „Caмo Бог прощава“), който е и сценарист наравно с Мери Лоус и Поли Стенъм. В ролите са Ел Фанинг, Киану Рийвс, Кристина Хендрикс, Аби Лий, Бела Хийткоут, Алесандро Нивола, Дезмънд Харингтън, Джейми Клейтън, Чарлз Бейкър, Джена Малоун, Карл Глусман и други.

Премиерата е на 20 май на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *