Досиетата Х

Вчера, чрез своя туитър акаунт Мич Пиледжи, който изпълнява ролята на любимия на нас и на всички фенове заместник директор Уолтър Скинър (когото, въпреки неговите протести, ние наричаме Скинмен), представи две промо-визии и нов плакат от нетърпеливо очакваното завръщане на 90-тарския телевизионен сай-фай феномен „Досиетата Х”.

Преди да ги видите обаче ви предлагаме два отлични кратки трейлъра, които дебютираха преди известно време и досега нямахме възможност да ви представим. Те са в стила на предишните реклами и доста успешно ни „хайпват” за предстоящите нови случаи на агентите Мълдър и Скъли. Както знаете, част от тях ще включват задължителната и простираща се през целия сериал арка с извънземните и конспирацията, а други ще са в стила на самостоятелните „monster of the week” епизоди.

Вижте споменатите в началото промо-визии и нов плакат, както и още един отличен плакат, който се появи неотдавна.

Досиетата Х

Досиетата Х

Досиетата Х

Досиетата Х

Режисьор на първия двоен епизод (от общо шест) е създателят на „Досиетата Х” Крис Картър, а в ролите са Дейвид Духовни, Джилиън Андерсън, Мич Пиледжи, Уилям Б. Дейвис, Анет Махендру, Джоел МакХейл, Брус Харууд, Том Брайдууд и Дийн Хаглънд. Очаква се и завръщането на Анабет Гиш и Робърт Патрик.

Премиерата е 24 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Малко трудно ще ми е да приема Мълдър след Калифорникейшън, ама. ….