„The Tree of Life”

Най-накрая доживяхме. Първият трейлър на дългоочаквания и многократно отлаган филм на Терънс Малик „The Tree of Life” е вече факт и поне що се отнася до нас, това, което виждаме ни допада. При това доста.

Рекламата не дава почти никаква представа за какво точно става въпрос, но за сметка на това ни предлага една феноменална, на моменти сюрреалистична импресия за вечната борба на живота да оцелява и да търси смисъл. Също така, за първи път виждаме намек за така наречената фантастична част на историята, която меко казано изглежда впечатляващо.

Чрез Apple

http://www.youtube.com/watch?v=WXRYA1dxP_0

Определено „The Tree of Life” се очертава като сериозен кандидат за място сред новите ни най-любими филми. Само се надяваме да имаме шанс да го видим на голям екран. Всичко останало би било престъпление.

Премиерната му дата е 27 май 2011.

Вижте и най-новия, страхотен плакат на филма заедно с официалния синопсис.

„The Tree of Life”

“The Tree of Life” е импресионистична история на семейство от Средния запад през 50-те години на XX в. Филмът проследява живота на най-големия син Джак, от невинността на детството до лишените от илюзии години на съзряването му, когато се опитва да изглади сложните отношения с баща си (Брад Пит).

Като възрастен, Джак (Шон Пен) – изгубена душа в съвременния свят – търси отговори за произхода и смисъла на живота, докато поставя под въпрос съществуването на вярата. Чрез впечатляващата визия, запазена марка на  Малик, ние виждаме как бруталната сила на природата и духовната простота и елегантност не само определят нас като индивиди и семейства, но и живота като цяло.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

 1. Ааа, много се извинявам, че това ми е трети коментар подред, но току-що видях, че Александър Деспла пише музиката. Тоталически току-що се превърна в най-любимия ми композитор – музиката в трейлъра е прекрасна. Тоя е нечовек 😀

 2. @UZUMAKI

  Със сигурност ще има някакви фантастични/фентъзи елементи. За динозаври не съм сигурен, но в "Емпайър" бяха казали, че ще има нещо праисторическо. Ама предполагам, че ти това си го знаеш.

  @Влади Неколов

  Деспла е голям, без съмнение. Музиката в трейлъра обаче, не е негова. В случая човека се казва Bedřich Smetana. Ето и самата музика. На мен ми прилича на "Когато бях овчарче" 🙂

  И аз съм впечатлен от трейлъра! Операторската работа на Любецки изглежда просто феноменална. И наистина има някакво Шон Пен усещане. 🙂

 3. @ Дринов

  Еее, верно ли бе? 🙁 Помислих си, че вече е спечелил върлата конкуренция с Уилямс и Цимер в очите ми, но явно ще трябва да почакам още 😀 😀

 4. "Tamara Drewe" слуша ли го? Те специалистите го пооплюха, но на мен ми беше приятен. Нищо особено де, просто симпатичен!