The Secret Life of Pets

Пак ли настана време за коледни джингъли?! Това не се издържа – минат-не-минат 11 месеца и цял свят полудява по едни и същи захаросани песнички за снежец, камбанки и сбъднати желания. Понякога около Коледа ни се иска просто да „рестартираме” човечеството или да сме завити до уши в леглото, в приятна компания и с греяно вино да гледаме… анимации.

Не се подвеждайте – „The Secret Life of Pets” няма да излезе на екран скоро, но това не пречи на Illumination Entertainment и Universal Pictures да си „зарибяват” зрители с коледни тийзъри с рисуваните домашни любимци, които през лятото се превърнаха в светкавична „вайръл”-новина в мрежата.

И тъй като всеки собственик на куче, котка, зайче, птиче или хамстер (добавете тук животинче по желание) си умира от любопитство какво прави животинката, когато е сама у дома, авторите на този анимационен филм разчитат за историята си именно на възможните отговори. И на въображението си! А в случая с новата коледна тийзър-реклама се придържат към индивидуалните характеристики на всеки от героите, за да осигурят… разнообразие?

Illumination Entertainment разчитат на „проверени” хора – режисьори са Крис Рено („Аз, проклетникът” 1 и 2) и Яроу Чени (дебютира като режисьор, художник в поредицата „Аз, проклетникът”). Сценарият е дело на Брайън Линч (сценарист на „Минионите”), Кен Даурио и Чинко Пол („Аз, проклетникът” 1 и 2).

В оригинал ролите озвучават Луис С. К., Ерик Стоунстрийт, Кевин Харт – и тримата дебютират в пълнометражното анимационно кино!, както и Стив Куган, Албърт Брукс, Ели Кемпър, Боби Мойнихан, Лейк Бел, Ханибал Бърес, Джени Слейт и Дейна Карви.

Премиерата е 8 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Както кзват братята американци Лееейм….. Обаче това накрая с лайковете изкърти 🙂

  2. Хайде сега някой кретен да почне да обяснява, че били профи беге дублажите и няма лошо да чуем вместо Луис С. К. някоя родна „звезда“… Пффф.