Наистина е само тийзър, а и подобно на първата официална снимка от филма, акцентът е върху най-популярната сцена от романа (и от филма на Брайън Де Палма), но следим проекта, така че се почувствахме длъжни да го отбележим. А и си признаваме без бой, че ни радва – не е нито най-якият, нито най-оригиналният хорър плакат, но имайки предвид, че става дума за римейк на „Кери”, положението можеше да е много по-тежко.

Първи официален плакат на римейка на „Кери”

Малко е смущаващо колко прилича на „fan-made” плаката, който ви показахме през лятото – дори и кръвта в очите (доста ни радва) я имаше. Но пък този не прекалява с обяснителните надписи и дори си няма заглавие, което определено е добра идея за тийзър с близък план на главната героиня, на която е кръстен самият филм. Ако беше нещо в стил „Вече знаете името й” щеше да е нагло, но така, ако някой (баба например) не знае кой е този филм, ами… ще разбере.

Стига толкова приказки засега, първият тийзър трейлър се очаква до няколко дни, тогава ще имаме по-ясна представа какво да очакваме от филма.

Режисьор на „Кери” е Кимбърли Пиърс, а в ролите са Клои Морец, Джулиан Мур, Габриела Уайлд, Алекс Ръсел, Порша Дабълдей, Джуди Гриър и др.

Премиерата е 15 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *