The Secret Life of Pets

Вероятно вече сте изгледали (няколко пъти) трейлъра на „The Secret Life of Pets” – ако може да се съди по Facebook фийдовете на нашия екип, домашните любимци на Illumination са потопили нета в океан от „cuteness”. За съжаление, често не можем да реагираме скорострелно, а и когато искаме да ви представим някой проект с малко повече информация, няма как да се мерим по бързина с линк към YouTube и коментара „ОМГ“.

Въпреки забавянето, смятаме, че си заслужава да отбележим трейлъра, дори и само заради края му. По-долу може да си го припомните или да се запознаете със симпатичните герои, ако вчера сте нямали интернет и чак сега чувате за съществуването на „The Secret Life of Pets”.

Както вече споменахме, краят си заслужава. Няма съмнение, че и разнородните домашни любимци са сладури – особено… всъщност много зависи дали сте „cat person” или „dog person”, както и дали си падате по печеното пиле или масажите. Но не ви ли се струва, че от този трейлър щеше да стане страхотна късометражка? Като пълнометражна анимация ще трябва да има и истински сюжет, който като нищо може да развали целия кеф, ако не е на ниво. Честно казано, макар че на този етап е доста общ, вече ни звучи познато и леко скучно…

Макс е глезен домашен любимец в жилищен блок в Манхатън, но животът му се обръща с главата надолу, когато у дома пристига помиярът Дюк. Двамата обаче трябва да загърбят различията и проблемите си, когато разбират, че очарователното бяло зайче Сноубел подготвя армия от изоставени животни, твърдо решени да отмъстят на щастливите домашни любимци и техните собственици.

Разбира се, и от тази завръзка може да се получи супер приятна анимацийка, но риск определено има. Сега ни се струва, че ровенето в хладилника и куфеенето са достатъчни, но дали въобще ще ги видим във филма? Ще разберем след около година. Сега да видим малко снимки, както и 8 „character” постери, които все още не намираме онлайн освен във варианта по-долу. За съжаление, Ленард си няма свой плакат, но поне виждаме основния злодей…

Режисьори на „The Secret Life of Pets” са Крис Рено („Аз, проклетникът” 1 и 2) и Яроу Чени. В оригинал ролите озвучават Луис С. К., Ерик Стоунстрийт, Кевин Харт, Стив Куган, Албърт Брукс, Ели Кемпър, Боби Мойнихан, Лейк Бел, Ханибал Бърес, Джени Слейт и Дейна Карви.

Премиерата е 8 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *