Джейсън

Последно ви информирахме, че дълго отлаганият пореден „Петък 13-ти“ (още не е ясно дали се има предвид reboot или remake, но едва ли има някакво значение… или разлика) си има нов сценарист. Обсъждаше се като евентуална премиерна дата някой от уикендите на следващата пролет, но май нещата отиват в по-далечна посока…

Оказва се, че Paramount Pictures далеч не са сигурни какво точно търсят и искат да постигнат с този свой пореден слашър проект, посветен на Джейсън Ворхийс, което ни подсказва, че явно не са доволни от сюжета, който е бил съвсем наскоро развит от Ник Антоска (готовият сценарий е бил предаден на студиото още през юли). Продуцентите в момента, според слуховете, продължават да търсят правилната концепция и поради тази причина се е наложило „Петък 13-ти“ да бъде (за кой ли път вече) отложен. Сега уж е насрочен за 13-ти януари 2017 г., а една от най-интересните идеи около него – тази, че действието може да бъде ситуирано през 80-те години на миналия век, вече не е толкова приоритетна и се дискутира опцията изцяло да отпадне. Жалко за което.

Дали Дейвид Брукнър остава на режисьорския стол е загадка. При всички случаи обаче ще се опитваме да ви държим в течение, ако или когато пак изскочи някакъв детайл около евентуалния бъдещ филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *