Кажете едно развалено „здравейте” на най-качествения ни поглед към нетърпеливо очаквания от нас трети сезон на любимия ни „Фарго”. Ако миналият пълен трейлър ви е оставил разочаровани по отношение на времетраенето си (не виждаме какво друго би могло да ви огорчи), значи ще останете предоволни от новата реклама, която е с дължина цели две минути и предлага от тонове всичко, което харесваме в сериала

Все още ни е странно да сме запалени и да се вълнуваме за нещо, което гледаме на телевизор или компютър, повече отколкото за огромен процент от предстоящите филми за кино, но това е абсолютен факт.

Вижте трейлъра!

https://www.youtube.com/watch?v=bm-5HwIR7hM

Няма дори едно единствено нещо в този трейлър, което да не ни допада – изглежда страхотно. Не знаем за кой път го казваме, ама нямаме търпение.

Третият сезон на „Фарго” се развива през 2010 година и разказва за Емит и Рей Стъси (Юън Макгрегър). Емит, „Краля на паркинга“, гледа на себе си като на успешен човек, докато Рей е по-скоро загубеняк. Отдавна живеещ в сянката на брат си, Рей е оплешивяващ шкембелия, който обвинява Емит за лошия си късмет. Братската им вражда започва с дребно джебчийство, но скоро ескалира до убийства, гангстери и безмилостна надпревара.

Кари Куун е Глория Бъргъл, непреклонният шеф на местното полицейско управление. Отскоро разведена майка, Глория опитва да си обясни заобикалящия я свят, където хората са по-близки с телефоните си, отколкото с другите наоколо. Мери Елизабет Уинстед е в ролята на Ники Суанго, гаджето на Рей, хитра и съблазнителна бивша затворничка със страст към бридж. Дейвид Тюлис ще бъде В. М. Варгас, мистериозен самотник и истински капиталист, чиито шефове плануват партньорство с Емит, независимо дали Краля на паркинга одобрява или не.

Премиерата на новия, трети сезон на „Фарго“ е 19 април. Режисьор на първия епизод, озаглавен „The Law of Vacant Places”, е създателят на сериала Ноа Хаули.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Продължавам упорито да не гледам нищо, свързано с третия сезон. 🙂 Малко остана.

  2. Сигурно е екстра трейлърът, но аз си искам сезона накуп – и без спойлъри. Така че търпеливо ще чакам. Първите два сезона бяха една от най-приятните ТВ изненади за мен в последните години… Сигурно защото не знаех нищо за тях, освен че тематично са свързани с филма на Коен. Силно зарибяващи. А Кирстен Дънст колко изкефи…