„[REC] 3 Genesis”

Оказа се (не много изненадващо), че предишните тийзър плакати, които ви представихме от „[REC] 3 Genesis” са били “fan made”, при все че Twitch, които ги разпространиха, са ги получили чрез френския дистрибутор на филма. Това обаче не е от някакво особено значение, тъй като според нас те бяха готини и си заслужаваха да ви ги представим.

Сега, благодарение на Yahoo! имаме шанс да видим и първата официална визия на филма, която не ни радва чак толкова като предишните (просто моментът с полу-лицето леко се е поизчерпал), но все пак смятаме, че е добра.

„[REC] 3 Genesis”

Както знаете „[REC] 3 Genesis” е режисиран от Пако Плаза – едната половина от дуета отговорен за превърналите се в хорър класики „[REC]” и неговото продължение „[REC]2” – и служи едновременно като предистория на двата предишни филма, както и като връзка с предстоящия „[REC] Apocalypse”, който пък ще бъде режисиран от Жауме Балагеро (чийто „Sleep Tight” ви представихме преди броени дни) и ще сложи карай на тематичната арка, започната в първия филм.

Действието на „[REC] Genesis” обхваща събитията от първите два филма, но след чувството на клаустрофобия създадено от тях, сега то се развива на километри от оригиналното място, отчасти посред бял ден, което придава на филма едно ново, свежо, но и леко обезпокоително измерение. Инфекцията е на свобода. В един изненадващ обрат, обединяващ историите на първите два филма, тази трета част от сагата служи и като декодер, разкриващ информация, скрита в тях и оставящ вратата отворена за последната част на серията „[REC] Apocalypse”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. В страницата на филма във Фейсбук освен постера има още 3 снимки от филма.

  2. Жалко, че не спряха поредицата след слабата тройка… че и преди нея даже.