Никълъс Холт

„Момчето с налудничавия поглед” a.k.a. „Beast” a.k.a. бойната единица Нукс, известен също като Никълъс Холт нажежава все по-категорично обстановката около себе си. След като пое  предизвикателната роля на прото-хипстър с убийствени наклонности в „Kill Your Friends”, ето че излиза и още едно ново заглавие с негово участие – „Autobahn” (aka „Collide”).

Филмът трябваше да се появи на екран този месец, но забавянето се случва заради финансовия колапс на Relativity Media. Все пак е време и за разпространението му по света и както виждате, за визуалната ни информираност се грижат източните пазари (най-вече Китай).

Така де, не виждаме нищо друго, освен добре монтиран екшън. Сигурно всеки актьор в един момент стига до предложение ала „джейсън-стейтъм” или стил „бързи-и-яростни” – и е въпрос на лична хигиена дали ще приемеш подобно лесно изкушение, или ще стиснеш зъби до следващия сценарий. Дори присъствието на легендата Антъни Хопкинс не може да „валидизира” сюжет от преследвания с коли и мъка по любимата – просто няма как!

Историята, нахвърляна от Ф.Скот Фрейзър, проследява американски турист, който загазва яко и започва да работи за турски тежкари, като закономерно му се стоварват разни беди върху главата. Той и гаджето му се опитват да се освободят от всякакви съмнителни връзки и познанства, догато бягат по улиците на Мюнхен.

плакат

Режисьор на „Autobahn” е Ерън Крийви („Welcome to the Punch”), а в роли освен Холт и Хопкинс, са още Фелисити Джоунс и Бен Кингсли. Open Road са взели филма за разпространение в Щатите от 1 април 2016, а ние смятаме да го пропуснем, въпреки, че знаем, че актьорите ще са превъзходни въпреки сценарния материал, тъй като нямаме два часа за губене.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments