„Спектър” („Spectre”)

Броени дни преди филмът да се появи в киносалоните, фокусът на новините за „Спектър” беше изцяло върху определено странните изказвания на Даниел Крейг, свързани с евентуалното му завръщане в ролята на Джеймс Бонд (тема, към която обяснимо има интерес напоследък) – изказвания от рода на това, че в момента предпочита да счупи някое стъкло и да си нареже китките, отколкото да участва в нов Бонд. Но сега Sony, които според слуховете са му скръцнали със зъби да мълчи, връщат вниманието ни където трябва.

От студиото разпространиха няколко доста прилични телевизионни спота и един IMAX постер, който слага край на „чуденката” дали човекът зад маската с черепа е Бонд или не. За нас отговорът категорично е „да”, но ако за вас тези очи и уши от плаката не са ви достатъчни, в един от клиповете Бонд държи костюма в ръка, така че…

http://www.youtube.com/watch?v=UA4JMRVm-fE

http://www.youtube.com/watch?v=nU0rNDPqZ3s

Ето и плаката:

„Спектър” („Spectre”)

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Спектър” („Spectre”) е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *