Хавиер Бардем

Малко сме притеснени от тази новина, защото въпреки че е „голяма”, не се раздуха из нета, както става обикновено (при това с пълни тъпотии) и имаме усещането, че може да се окаже партенка. Все пак, понеже се интересуваме от проекта, ние сме длъжни да я отбележим.

Според The New York Post, Хавиер Бардем, за когото знаехме, че е получил предложение да изпълни ролята на Роланд Дисчейн в подготвяната от Рон Хауърд и придобила епични размери екранизация на „Тъмната кула” на Стивън Кинг, се е съгласил да участва. Според източник на „NYP” Бардем е сложил подписа си под договор за един филм и минисериал, като идеята, в крайна сметка, е да участва и в трите филма плюс сериалите.

Когато ви съобщихме за възможността Хавиер Бардем да се превъплъти в Роланд, ви споменахме и че този вариант не ни допада особено, при все че харесваме испанеца. Просто той не ни се връзва много-много с ролята. Сега когато нещата са сигурни (въпреки че както казахме, имаме странното усещане, че нещо не е наред) ще си попрехвърляме идеята из главата, за да посвикнем малко, преди да излезе филмът. Сигурни сме, че какъвто е хамелеон Бардем, в крайна сметка ще успее да ни изненада приятно. Знаем, че ви обещахме „хейт” ама на, не ни дойде отвътре.

Повече за супер-сериозния и голям проект по екранизирането на magnum opus-а на Кинг, можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Дринов, сложи някоя по-мазна снимка, за да разберат хората истинския размер на потенциалната трагедия…И, както вече споменах, те държа лично отговорен, ако това недоразумение стане факт. 🙁

  2. На официалната страница на Стивън Кинг и на сайта за Тъмната кула още няма потвърждение, дано се окаже фалшива тревога. Започвам да се чудя дали режисьора и сценаристите въобще са чели поне една книга от поредицата…

  3. @Sylvia

    Абе, появи се по едно време, но беше "копи, пейст" на текста от "Ню Йорк Поуст", така че може да са го махнали, ако не са получили потвърждение. Ще почакаме малко, то ще се разбере.

    @Val

    Какво имаш предвид? Просто аз съм толкова бърз, че ти си го пропуснал! 🙂 🙂 🙂