Покрай почивните дни за малко да пропуснем най-новата и последна реклама на очакваната с огромен интерес източна „stop-motion” приказка на студио Laika „Kubo and the Two Strings”, която ни отвежда в изпълнения с мистика и чудеса свят на древна Япония. В центъра на историята е младият Кубо, който, въоръжен със своя магичен шамисен, се отправя на опасно пътешествие, за да спаси семейството си и света от зъл дух, който той самият призовава по невнимание.

Всички трейлъри, които видяхме до момента, изглеждат просто прекрасно и този също не прави изключение. Той ни разкрива допълнителни подробности за Кубо и магическите сили на семейството му, както и за спътниците, които го придружават в похода да открие бронята на отдавна загиналия му баща, която е единственото нещо, което може да го предпази от надвисналото зло. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=R9tDqmOPmto

Извинете ни, че се повтаряме, но според нас „Kubo and the Two Strings” изглежда невероятно и ни струва, че този път Laika са надминали себе си – нямаме търпение да го видим на голям екран. За момент имаше съмнение, че може да ни пропусне, но имаме потвърждение, че филмът със сигурност ще дойде, пък макар и с леко закъснение.

Вижте и четири фантастични нови постера!

kubo_and_the_two_strings_ver10_xlg

kubo_and_the_two_strings_ver9_xlg

kubo_and_the_two_strings_ver8_xlg

kubo_and_the_two_strings_ver11_xlg

В тази епична фентъзи приказка, добродушният Кубо (Арт Паркинсън) води скромен живот, грижейки се за майка си и разказвайки приказки на хората от родното му крайбрежно селце накрай света. Но кроткото му съществуване е нарушено, когато по невнимание призовава дух от миналото, който се спуска от небесата, за да подхване отново вековна вендета. Принуден да бяга, Кубо обединява сили с Маймуна (Чарлийз Терън) и Бръмбар (Матю Маконъхи) и се отправя на вълнуващо пътешествие да спаси света и да разкрие мистерията около неговия загинал баща – най-великия самурай, когото светът някога е познавал. С помощта на магическия си музикален инструмент шамисен, Кубо трябва да се бори с богове и чудовища, сред които Лунния крал (Рейф Файнс) и злите близначки Сестрите (Руни Мара), за да отключи тайните на своето наследство, да се събере със семейството си и да реализира съдбата си да бъде герой.

Като режисьор на „Kubo and the Two Strings” дебютира президентът на Laika Травис Найт, който е работил като аниматор във всичките филми на студиото до момента. Ролите озвучават Арт Паркинсън, Чарлийз Терън, Рейф Файнс, Матю Маконъхи, Руни Мара, Джордж Такей, Кари-Хироюки Тагава, Бренда Вакаро и други.

Българската премиера е 9 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. И дано да е пак като „Книга за джунглата“ – и със субтитрирана версия 😀 Ех… While My Guitar Gently Weeps…