Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”)

В подготовка за дългоочаквания пълен трейлър на „Междузвездни войни: Силата се пробужда”, който най-накрая ще види бял свят късно тази вечер (или утре много рано сутринта) наше време, Disney и Lucasfilm разпространиха официалния финален постер на филма, както и три кратички тийзъра, които допълнително да засилят и без това адското ни нетърпение за трейлъра (а и за филма).

Това са типичните и по принцип супер дразнещи тийзъри на трейлъри, които обикновено избягваме, но този път става дума за „Star Wars”, където всяка секунда ни е важна и вълнуваща, а те предлагат и кадри, които не сме виждали до момента, така че няма как да ги пропуснем. Вижте ги и се надъхвайте за довечера.

http://www.youtube.com/watch?v=Uxk8OW8cQTw

http://www.youtube.com/watch?v=ZL-bOeCdVvM

http://www.youtube.com/watch?v=k8ueMlJN26M

А сега ето и официалния постер. Той е решен в традицията на всички финални плакати на филмите от сагата до момента и определено ни радва. Малко е спойлърски по отношение на Люк Скайуокър – липсата му потвърждава слуховете, че той ще се появи едва за минутка-две в края на филма – и на новата „Звезда на смъртта”, която между другото изглежда страхотно, но това, поне за нас, не е проблем. Общо взето, вече му търсим място на стената.

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”)

Като допълнение вижте предишните плакати от сагата, както и българския вариант на новия постер и една гавричка, включваща Джар-Джар.

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”)

Силата се пробужда - Джар Джар Edition

За финал вижте и една реклама на предстоящата игра „Star Wars: Battlefront”.

http://www.youtube.com/watch?v=mByznNYCWTY

Заедно с тези реклами стартира и предварителната продажба на билети, затова бягайте към касите и не забравяйте да се отбиете отново довечера, за да обсъдим пълния трейлър.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю,  Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. 2 нещица ми се набиват на очи на пръв поглед
  1 – во липсата на Люк
  2 – ро детстаро подобното кълбе на фона

 2. пу деба, сега чак прочетох и статията….. шибан понеделник……….ама трейлъра ще го оправи

 3. Шансът е, че ще видим трейлъра най-вероятно часове след полунощ, така че ще дебютира при нас във вторник. 🙂

 4. нали за фланелки си говорихме с теб скоро……донесоха ми страшна с X-wing-ове на нея.
  Иначе в Озон нещо не мога да си харесам

 5. Як ретро вайб, бравос. 🙂 На премиерата (точно си взехме IMAX билети за прожекцията в полунощ) всички ще сме с правилен аутфит май. 😀 Иначе да споделя малко впечатления и за постера: Звездата на смъртта oт седмия филм има жесток дизайн и леко напомня на един по-ранен консепт за Звездата на смъртта от четвъртата част:

  http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/6/2014/01/29-Assault.png

  Кефи ме колко много новият филм ще следва стилистиката на „Нова надежда“. 🙂

 6. то сигурно вече няма места за тая прожекция…ама тегава планировка от сега за след два месеца, време, кои хора, трудна работа. Аз и Аватар гледах след нова година.
  Тук там пишат, че това не било Deathstar, a Starkiller, ма ще видим

 7. Aз пък мислех, че Starkiller е военната база на ледената планета… Ениуей, пазя се от спойлери, така че каквото трейлърът покаже – това ще е. 🙂

 8. Ква е разликата между Deathstar и Starkille“?
  И двете имат една и съща функция и преназначение…,