Пираня 3DD

Играта приключи. Покана за „Пираня 3DD” спечели:

Крум Антонов

Представител на “Форум Филм България” ще се свърже с него с подробности как са си получи наградата.

_____________________________

Басейнът винаги е бил утехата на тези, чиито морски ваканции завинаги са били провалени от филми за акули, пирани или други жадни за човешко месо водни обитатели. За тях това е единственото спокойно местенце, където могат да се поразхладят от летните жеги, без да се притесняват какво ги дебне отдолу.

Всичко това обаче е на път да се промени, защото „Пираня 3DD” (брилянтно озаглавеното продължение на прекрасния „Пираня 3D”) атакува именно на този фронт – след като праисторическите кръвожадни пирани развалиха ваканционния купон при езерото Виктория, те се отправят нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в местния воден парк „Big Wet”.

Ако смятате, че без притеснения можете да гледате филма и после спокойно да правите бомби на аквапарка на Слънчев бряг, значи спокойно можете да участвате в играта ни, която ви дава възможност да спечелите покана за двама (осигурена от Форум Филм България), с която можете да гледате филма в рамките на две седмици, считано от 15.06.2012, в което и да е от кината на CinemaCity в София, Пловдив, Стара Загора, Русе и Бургас.

Това, което трябва да направите, е да отговорите правилно на въпроса:

Как се казва образът на Дейвид Хаселхоф в легендарния сериал „Спасители на плажа”?
а) Мич Бюкянън
б) Майкъл Найт
в) Бич Мюкянън

Пираня 3DD - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Имам впредвид дали ще може филма да се гледа от двама непълнолетни без придружител?

  2. Чудно как в рекламната кампания не са сложили тригърда мадама с очевиден D-размер?

  3. „Epic fail“! Не бе, шегувам се, филма не е чак толкова лош. Разбира се единицата е в хиляди пъти по-добра за мен (но филми от типа „продължението е по-добро от първата част поне за мен са малко). И в тaзи част не липсваха „простотийки, цици и gore“ (тези елементи бяха на ниво, особено простотийте и онова с „пираниите вече могат да…… :Д :Д :Д !няма да издавам защото повечето хора го чакат на кино и още не са го гледали), незнам точно какво не ми хареса но определено му липсваше нещо. Самото нападение на пираниите беше не повече от 10 минути (това е едно от малкото неща които не ми харесаха). Иначе филмът е яко забавен. Чакам да видя други мнения пък виж съм разбрал какво точно имаше в първата част, което тук ми липсваше.

  4. Гледах го – голяма брадва. На светлинни години от първия филм.
    Само две сцени ме изкефиха истински: Финала с момчето и отрязаната глава, която попадна в циците на голата мацка. Може би и отрязания пенис, но това опит за повторение на култовата сцена от първия филм.
    Като цяло голямо разочарование. 🙁

  5. Забрави и оная простотия „те вече могат да ходят“ 😀 😀 😀 мен и тя ме кефи!

  6. О, това е добър „премис“ за третата част. 🙂 Само да не стане като с летящите на Камерън. 🙂 🙂