„Vinyl” - Боби Канавали

This is the sound of a revolution. Това е рекламното изречение на предстоящия сериал на Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс УинтърVinyl”, което ние заменяме с „This is the sound of your next favorite show”. HBO представиха нов трейлър, който затвърждава всичките ни положителни усещания и очаквания, които имаме по отношение на проекта, и наистина смятаме, че това ще един от най-добрите сериали за 2016-та, а защо не и на всички времена.

Действието на „Vinyl” се развива през 70-те години на ХХ век в Ню Йорк – времето, в което се раждат пънкът и диското – и разказва за изпълнения с (и движен от) наркотици и секс музикален бизнес, видян през очите на продуцента Ричи Финеста (Боби Канавали), който се опитва да възкреси „лейбъла” си и да открие следващия голям хит.

That’s rock ‘n roll! It’s fast, it’s dirty, it smashes you over the head! Не знаем за вас, но нашите косъмчета на врата определено настръхнаха. Още веднъж, за нас това е един от най-очакваните сериали за следващата година.

Продуценти на „Vinyl” са Мик Джагър и Дейвид Левийн. Мартин Скорсезе е режисьор на пилотния епизод и изпълнителен продуцент наравно с Рик Йорн, Виктория Пърлман, Ема Тилинджър Коскоф, Джордж Мастрас и Терънс Уинтър, който е и сценарист. Сред останалите режисьори са Марк Романек, Алън Колтър, С. Дж. Кларксън и Питър Солет.

В главните роли са Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Пол Бен-Виктор, Джуно Темпъл, Андрю Дайс Клей, Ато Есандо, Макс Касела, Джеймс Джагър, Джак Куейд, Биргите Соренсен, П. Дж. Бърн, Дж. С. Макензи, Бо Дитл, Армен Гаро, Робърт Фунаро, Джо Каниано и други.

Премиерата е предвидена за 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *