Мат Райън - Константин

Като цяло останахме разочаровани от първия пълен трейлър на предстоящата сериализирана телевизионна екранизация на популярната поредица на DC „Hellblazer”, носеща името на централния персонаж „Константин” („Constantine”), но все пак не се отказахме да дадем шанс поне на няколко епизода, главно заради сравнително високите „production values”, надеждата, че ще видим нещо интересно на сценарно ниво, както и  разбира се, някое любопитно комиксово „камео”, за каквото загатва най-новото промо на сериала. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=A8YAlnMVELw

Ако не сте го видели заради кофти качеството или пък не сте чак толкова навътре с комиксите, става дума за шлема на Набу на Dr. Fate, който е един от любимите образи на феновете на DC. Dr. Fate имаше поява в „Smallville” и се чудим дали и тук ще го видим или ще си останем само с магическия му шлем.

Иначе продължава да ни изглежда, че Мат Райън преиграва.

Изпълнителни продуценти и създатели на „Константин” („Constantine”) са Дейвид С. Гойър и Даниъл Сероун. Режисьор на пилотния епизод е Нийл Маршал, а в ролите са Мат Райън, Луси Грифитс, Харолд Перино, Чарлс Халфорд и др.

Премиерата е 24 октомври по NBC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *