Продължава съвместната рекламна кампания на Heineken® и „Спектър” (от която сме част и ние), която идва под формата на традиционния телевизионен спот с участието на Даниел Крейг като Джеймс Бонд, който този път е въвлечен във високоскоростно преследване с моторни лодки.

В клипа на Heineken, който дебютира на всички мобилни устройства през Facebook, а вече може да бъде видян и по телевизията и кината в цял свят, са използвани снимачният екип и каскадьори от „Спектър”, за да гарантира, че екшън сцените са в автентичния Бонд стил. Освен Бонд, в надпреварата съвсем случайно се включва млада жена, Зара, която помага на най-известния шпионин на света да се превърне в героя на деня.

http://www.youtube.com/watch?v=vuMvhJaWIUg

В допълнение към рекламния клип, Heineken са приготвили и една изключително интересна дигитална кампания към Спектър”, която надскочи границите на модерните технологии – част от нея е първото в света селфи от космоса, наречено „Spyfie“. За „Spyfie”, Heineken си партнира с Urthecast, за да получи ултра HD изображение с помощта на камерата на спътника Деймос, който в момента е в орбита на 600 км над земната повърхност.

Heineken ще създаде селфи за тези късметлии от цял свят, които ще присъстват на специално „Спектър” събитие на тайна локация в Лас Вегас в началото на ноември. „Spyfie” съдържанието ще бъдe специално за всеки участник на свръхсекретното събитие и ще бъде изпратено на мобилните им устройства за ползване в социалните медии. За да станете един от малината избрани, които ще присъстват на събитието, трябва да качите снимки в Instagram на нещата, които бихте взели със себе си на „мисията” в Лас Вегас и да добавите #SPYFIE#BG.

Повече подробности за кампанията и условията как може да стигнете до Лас Вегас, може да прочетете тук.

Българската премиера на „Спектър” е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хайникенчето, си е сила, докато 007, мяза на Ариана с бъз, гъз и т.н. хахах

  2. Най-добрият БОНД (лично мнение ) – дълбочината, финеса , каскадите , дори и грубия външен вид на Крейг е идеален !
    Очакваме те , Spectre