Джо Суонбърг е по-продуктивен от много свои колеги – той е на 32 години, а вече има в биографията си петнайсет пълнометражни филма. След „All The Lights In The Sky” и „Drinking Buddies”, неговият „Happy Christmas” е включен в програмата на предстоящия фестивал Сънданс, а междувременно „24 Exposures” ще се появи на ограничено разпространение по кината в Щатите и на VOD.

Както (може би) стана ясно, филмът проследява историята на фотограф, който е спец по снимане на… мъртви женски тела! Така де, арт-инсталации. Обаче един от моделите наистина се оказва съвсем истински мъртъв и един доста шантав полицай се намесва в разследването. Очакваме нещата съвсем да се объркат в този скромно-бюджетен филм, но за всички, които си падат по секс и убийствени ситуации, „24 Exposures” би бил интересен и определено предизвикателен „полет на мисълта”.

Ролите са разпределени между Адам Уингард, Саймън Барет, София Такал и Хелън Роджърс, а старта на разпространението отвъд Океана е на 24 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Не бях чувал за този Joe Swanberg guy ….

    Ровейки напред назад – в търсене на повече информация за въпросния режисьор – с радост открих, че мога да гледам „Autoerotic“ – който бил за „couples examining the boundaries of self-pleasure and sexual exploration…“, чудно казах си – нещо хем интересно, хем за секс….

    Изгледах го на един дъх – и не само защото беше кратък калейдоскоп от 4-ри отделни истории…

    Първите три истории са наистина изненадващо деликатно пипнати и разказани – като има едновременно съспенс на разказа, както и подтекст на хумористично заиграване, който е някак си съвсем на място – но не олекотява любопитството у зрителя „какво ще стане“…..

    Същевременно нямаш никаква идея какво ще стане – и когато идва края си толкова доволен (удовлетворен) от това, което става (е избрано да стане) – че на 4-тата история, която е малко по-груба (защото най-после е предимно от „мъжката’ гледна точка и може би защото имаше и една недобра актриса, която веднага изпъкна с половинчатия си талант) човек си дава сметка колко добри са предните три …и също колко лесно би било и предните три да не са така добри …

    Този Joe Swanberg guy може три неща със сигурност – да разказва, да държи в напрежение, да има чувство за хумор … Също така – героите му не говорят тъпотии или неестествено написани диалози ….

    Също така – не се прави на никакъв – ама на никакъв … В малкия, никумо неизвестен и необсъждан филм Автоеротик – този млад човек вече е минал „от другата страна на
    таланта си“ – той прави това, което прави не защото умира да ни занимава със себе си – а защото правейки това, което прави – има какво да добави за зрителите –