The Revenant - Том Харди и Уил Полтър

Дето се вика, „мастилото” от предишната ни новина, посветена на очаквания с огромно нетърпение и изглеждащ феноменално „The Revenant” на Алехандро Гонзалес Иняриту с Леонардо ДиКаприо и Том Харди, все още не е „изсъхнало”, а ето че получаваме и обещания нов трейлър. Той разкрива повече подробности за сюжета, без да губи от силата и ефекта на първия тийзър. Вижте.

Тук можем само да повторим това, което казахме и миналия път. Сам по себе си трейлърът е произведение на изкуството, което изглежда феноменално – и като картинка, и като ритъм, и като звукова и музикална драматургия. Нямаме никакво съмнение, че филмът ще бъде шедьовър, без значение какви проблеми имаше продукцията. С подобен творчески екип възможността за грешки е минимална.

В основата на „The Revenant” е едноименният роман на Майкъл Пункe, вдъхновен от действителната история на трапера Хю Глас (Леонардо ДиКаприо), който след като е нападнат от мечка, е обран и погребан жив от своите спътници, сред които е и приятелят му Джон Фицджералд (Том Харди). В полумъртво състояние Глас изминава невероятните 320 километра до най-близкия форт, където възстановява силите си и тръгва да търси отмъщение.

Режисьор на „The Revenant” е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Леонардо ДиКаприо, Том Харди, Донал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други.

Премиерата е 25 декември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Нямаме никакво съмнение, че филмът ще бъде шедьовър, без значение какви проблеми имаше продукцията.

  Хайде само предварително да не се изхвърляме прекалено ентусиазирано, защото всички сме правили грешки през живота си и няма да ни е за първи път. Няма да напомням за допуснати грешки (хайпа с Прометей) и т..н. нито групово, нито индивидуално, но все пак е добре да сме по сдържани в коментарите. Защото не веднъж в живота си сме грешали или след премиерата на филма се е оказвало, че „С подобен творчески екип възможността за грешки е минимална“, но са ставали такива „драматургични“ грешки…
  Примери в Историята на киното бол…
  Да, убеден съм, че филма ще е страшно добър и може би един от най добрите филми в последните години, ама чак пък да му лепваме клеймото шедьовър по 2 минути картинки е мека казано несериозно.
  Това все едно сега да кажа, абе филма Дръжката на Бог през 2022г. ще е ебаси шибания шедьовър и един от най великите филми на всички времена.
  Мир Вам.

 2. А бе, и аз като цяло подкрепям да не се изхвърляме, ама подобен трейлър няма как да не е показателен какво ни чака – един доста, доста добър филм. Сериозното обещание за шедьовър е налице и нямам търпение да видя дали ще се сбъдне. И искрено ще се учудя, ако филмът не е повече от страхотен и не разпердушини на „Оскарите“ 🙂

 3. Аууу, ами да! Ако кажем, че ще е 100% шедьовър – най-добрият филм от последните 25 години, а пък се окаже, че не е, ще настъпи края на света. Не знам после как ще се гледаме в огледалото. Трябва ли аз да припомням колко пъти се е дуднело, че филмът ще е мега-тъп, пък се е оказвал прекрасен?
  Много ясно, че има леко изхвърляне и много ясно, че са възможни грешки и в двете посоки. Това не променя факта, че трейлърът изглежда феноменално и че предпоставките са за шедьовър. Затова гледайте трейлъра и се кефете. Ние така правим – просто изразяваме впечатлението си и очакванията си в крайности.

  И докога този „Прометей“ ще се цитира за хайпа и за разочарованието? Доста хора останаха предоволни от този филм. Дори и аз съм по-скоро положително настроен, отколкото разочарован. Мув дъ фак он!

 4. Егаси разликата в трейлърите – между първия и втория, ми е думата …
  Този ме накара да проверя какво означава Revenant – и не ми стана много ясно … май няма една дума на български с подобно или приблизително значение ….
  Така стана, че гледах този забележителен трейлър точно след като бях гледал трейлъра на новия филм на Камен Калев…