„Кейт Бекинсейл в 3D”

Общо взето, имаме нужда само от това изречение, което може да видите към края на най-новия кино трейлър на четвъртата част от поредицата „Подземен свят” („вещо” озаглавен „Underworld Awakening” – „Подземен свят: Пробуждане”) и от снимката най-долу, за да се отправим към киносалоните, нищо че предишната част беше доста зле (към първите две изпитваме някакви странни симпатии – не ни питайте защо) и не очакваме тази да ни предложи нещо кой знае колко по-добро.

Ако трябва да бъдем напълно откровени обаче, трябва да кажем, че трейлърът, който освен всичко друго разкрива и малко повече от историята, предлага доста здрав екшън и почти всички елементи от предишните филми, които направиха серията толкова успешна (относително), са налице и тук и феновете би трябвало да останат доволни.

Абе, трудно е (или по-скоро не ни вълнува особено) да проследим какво се случва с новата война – хора срещу вампири и върколаци – с епидемията, мутациите и хибридите (малки, големи и още по-големи момичета и … big ass върколаци), но общо взето всичко е ясно и не очакваме изненади. Въпросът е какво точно се е случило с Майкъл. Миналия път споменахме, че не вярваме той да е избягалото страховито нещо, с което трябва да се справи Селийн, но никога не се знае какво ще забъркат холивудските сценаристи.

Режисьори на филма са Манс Марлинд и Бьорн Стейн („Shelter”), а в ролите са Кейт Бекинсейл, Стивън Рей, Майкъл Ийли, Тео Джеймс, Индиа Айсли и големият Чарлс Данс.

Премиерата е 20 януари 2012.

Подземен свят: Пробуждане - Кейт Бекинсейл

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Аз заради това пълзене по вентилационните шахти станах фен на Tomb Raider! :)))

  2. @HerMamut
    Плаче за много неща! 🙂 🙂 Само си го представям в 3D… 🙂

    @Виво
    Много ли подобни неща има в „Tomb Raider“?

  3. @suicidal
    К’во ти пука какви са върколаците щом Кейт дърви? 🙂

    @lammoth
    Ох, ох! За момент си го представих! 🙂