I Saw the Light

Никога не сме крили факта, че сме почитатели на Том Хидълстън – даже някои хора биха казали, че сред редиците ни има и наистина луди негови фенове/ки. Момчето е отличен актьор, който се е доказвал многократно, и освен това, умее да си избира интересни проекти, които бихме следели отблизо дори и без неговото участие – проекти като „Crimson Peak” на Гийермо дел Торо, „High Rise” на Бен Уийтли, минисериала „The Night Manager” на Сузане Биер, както и повода за конкретната ни новина „I Saw the Light” на Марк Ейбрахам.

I Saw the Light” е създаден по биографичния роман „Hank Williams: The Biography” на Колин Ескът и проседява стремглавия възход към славата и трагичните последици, които има тя върху личния живот и здравето на кънтри легендата Ханк Уилямс (в ролята Том Хидълстън), който въпреки че умира едва на 29-годишна възраст, остава неизличима следа в американската музика. Филмът беше представен в Торонто (за съжаление, отзивите не са много добри) и покрай премиерата получаваме клип от филма, който дава първия ни поглед към Хидълстън в ролята на Уилямс, извън двете снимки, които видяхме преди известно време.

Чудно се справя Хидълстън. Жалко, ако наистина се окаже, че филмът не е особено добър и не е това, което Ханк Уилямс заслужава.

А сега чуйте оригиналното изпълнение на Уилямс на „Movie it on Over”, която звучи в клипа и вижте няколко нови снимки.

I Saw the Light

I Saw the Light

I Saw the Light

I Saw the Light

I Saw the Light

I Saw the Light

Режисьор на „I Saw the Light” е Марк Ейбрахам, а в ролите са Том Хидълстън, Елизабет Олсън, Брадли Уитфорд, Дейвид Крумхолц, Мади Хасън, Чери Джоунс и други.

Премиерата е 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *