The Good Dinosaur

Ще бъде жалко, ако само няколко месеца след като Pixar си върнаха доверието на феновете с чудесния „Отвътре навън”, го загубят отново с „The Good Dinosaur”, който, поне на пръв поглед, е ориентиран (и като история, и визуално) повече към по-младата публика и не обещава нищо, което да не сме виждали многократно.

The Good Dinosaur” разказва за свят, в който причинилият измирането на динозаврите метеорит е пропуснал Земята, в резултат на което емблематичните животни съществуват редом с хората. В центъра на историята е младият апатозавър Арло, който се отправя на пътешествие в компанията на малко човешко детенце на име Спот.

Вижте най-новия международен трейлър, който предлага първия ни поглед към способните на реч динозаври.

http://www.youtube.com/watch?v=M762rTk2MkU

Наистина не изглежда много вдъхновяващо, но лично ние никога не сме губили доверие в студиото и смятаме, че макар да не бяха на нивото на най-ранните им проекти, които до един са модерни класики, последните филми на Pixar пак са по-добри от повечето анимации, които излизат на екран и се надяваме смятаме, че и този път няма да останем разочаровани.

Арло е млад и енергичен, 20-метров апатозавър с огромно сърце. След като травмиращо събитие разтърсва кроткия живот на близките му, той потегля на мисия да възстанови спокойствието и по пътя си открива неочаквана компания – малко човешко дете, което Арло кръщава Спот. Преминавайки през сурови и тайнствени места, Арло открива силата, която те изпълва, когато се противопоставиш на страховете си, и разбира на какво всъщност е способен той… Всички знаем, че е много важно с кого дружиш, а в случая с Арло и малчугана очевидно ползата е взаимна.

The Good Dinosaur

Режисьор на „The Good Dinosaur” е Питър Сон („Partly Cloudy”), а актьорите, които ще озвучават в оригинал, са Реймънд Очоа, Джефри Райт, Франсис Макдормънт, Маркъс Скрибнър, Стив Зан, Сам Елиът, Ана Пакуин, А. Дж. Бъкли, Джак Брайт и други.

Премиерата е 25 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Основният проблем на „Отвътре навън” бе, че попадна в графата „прехвален“, мисля си, че този филм ще отрезви мнозина. Дано да не съм прав, но… Pixar не са това, което бяха и си мисля, че трудно ще се върнат към добрата форма. Даже се съмнявам, че това е възможно.

  2. „Отвътре навън” беше прекрасен във всяко едно отношение. Даже не го похвалиха достатъчно. 🙂 🙂