All The Way

Нетърпеливи сме да гледаме „Trumbo” на Джей Роуч с Брайън Кранстън в ролята на  известния холивудски сценарист Далтън Тръмбо, но това не е единственият очакван с голям интерес проект, в който Кранстън ще се превъплъти в действителна личност.  Следващата година ще можем да го видим и като президента Линдън Б. Джонсън в обещаващия „All The Way” на НВО, който отново е режисиран от Джей Роуч – проект, който досега сме споменавали само мимоходом, покрай конкурентния „LBJ” (за който скоро не сме чували нищо) на Роб Рейнър и с Уди Харълсън в ролята на Джонсън.

All The Way” е екранизация на едноименната бродуейска пиеса (за която Брайън Кранстън печели наградата „Тони”) и ще разкаже за невероятното 11-месечно пътешествие на Линдън Б. Джонсън от служебното му встъпване в длъжност като президент на Съединените щати след убийството на Кенеди, през приемането на закона за гражданските права от 1964 г., до официалното му избиране, когато престава да бъде „accidental President”. „Герой. Хулиган. Президент. ЛБД ще изиграе каквато роля е необходима, за да е на върха. Не е нищо лично, просто политика.”

Вижте как ще изглежда Кранстън в ролята.

Брайън Кранстън като Линдън Джонсън

Струва ни се, че дори и филмът да не е нещо специално, Кранстън ще направи отлична роля, особено ако запази голяма част от енергията на сценичното си изпълнение. Ако това стане, със сигурност го чака някоя номинация за „Еми” и „Златен глобус”.

Освен Брайън Кранстън като Линдън Джонсън, във филма ще видим и Антъни Маки (Мартин Лутър Кинг), Мелиса Лио (Лейди Бърд Джонсън), Брадли Уитфорд (Хърбърт Хъмфри), Стивън Рут (Дж. Едгар Хувър), Марк Ричардсън (Боб Моузес), Франк Лангела (сенатор Ричард Ръсел) и други.

Режисьор на „All The Way” е Джей Роуч, а премиерата е предвидена за 2016 по НВО.

Линдън Б. Джонсън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *