Captain America: Civil War

Снимките на „Captain America: Civil War” вече приключиха, но все още няма кой знае колко информация за филма – извън това, че в основата му ще бъде популярната едноименна арка от комиксите, в която приетият закон за регистрация на супергероите (задължаващ всеки, който притежава свръх-сили, да бъде регистриран от щатското правителство) изправя един срещу друг Капитан Америка и Железния човек. Това противопоставяне разделя и останалите супер герои, а кой на коя страна застава може да видите в няколкото концептуални рисунки от филма, представени от CBM.

Извън липсата на Спайдър-мен и Алената вещица, за които знаем, че ще участват, няма да анализираме това, което виждаме, тъй като е ясно дори и за тези, които не са чак толкова запознати с комиксовата и филмовата вселена на Marvel. Но ако все пак държите на някакъв коментар, предлагаме ви да видите видеото на Mr Sunday Movies.

Режисьори на „Captain America: Civil War” са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Робърт Дауни-син, Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и други.

Премиерата е 6 май 2016.

Captain America: Civil War - лого

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. В комикса SpiderMan започва като част от страната на Старк. В последствие разни неща се случват, и минава на страната на Captain America. Генерал Тадиъс Рос, вероятно ще е Red Hulk, макар и да не е в оригиналния comicbook сюжет на Civil War. Предвид причината ,поради която стартира The Civil War, и това че персонажите които са пряко замесени в това, не са представяни досега в MCU, както и такива, които Marvel не могат да използват (заради 20th Century FOX) тезата е че именно Red Hulk ще е the POI във филмовия вариант. 🙂

  2. тая русата мадама що ми прилича на агент 13, героинята на Emily VanCamp от Зимния войник.

    guiltyspark-343 @
    тези дни имаше един як колаж, наредени всичките злодеи на DC- и от долу пише „злодеите на DC“ до тях логата на Фокс и СОНИ с надпис „злодеите на Марвел“ 😀

  3. Добре, Vision не може ли без проблем да победи всички останали? 🙂

  4. което ме подсеща, че май няма да ни огрее с този авенджърс на бе блурей пазара.
    Първия също нямаше вносител, по това време май беше на Парамаунт, ама го издадоха.
    Шибани Александра, спряха шибаното Дисни, точно когато купиха Марвъл и Лукасфилм.