The Night Before

Малко е рано за коледни филми, но държим да ви представим (с огромно закъснение) един разказ за „узряване” (който изглежда почти документален) от екип, с който сме се срещали и преди („Това е краят” , „Neighbors”, „The Interview” ). В една коледна вечер трима приятели от детинство решават, че е време да помъдреят и да… пораснат. Ето как им се получават нещата:

Режисьор и съсценарист е Джонатан Левийн, чиято драмедия „50/50” обожаваме, а сред заподозрените пред камерата отново са Сет Роугън и Джоузеф Гордън-Левит, като в троицата се включва и Антъни Маки. Момчетата решават, че е време да прекратят традицията – да бъдат заедно на Коледа, но за да се случи това, последното им парти заедно трябва да е незабравимо! Което означава нощ на разюздан купон и отдаване на най-различни покваряващи практики. Тримата потеглят в търсене на най-великото събиране в Ню Йорк – „светия Граал или Майката на всички коледни партита”, специалния „Nutcracka” бал.

Сигурни сме, че Левийн се е справил отлично с кретените Роугън и Гордън-Левит и въпреки че не сме чак във възторг от видяното в трейлъра, винаги сме на линия да видим с какво могат да ни изненадат тези момчета. В „The Night Before” участват още Джилиан Бел (която може да се окаже достоен спаринг-партньор на Роугън), Лизи Каплан, Майкъл Шанън и Минди Колинг. Columbia Pictures ще пусне филма на кино от 25 ноември – да имат време хората да са го изгледали преди коледните празници…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *