Кари Фукунага

Едва ли името Кари Фукунага ви говори много – ние поне не сме гледали филмите му, но чуваме само хубави неща за “Sin Nombre” и дори за “Jane Eyre”, на който сигурно ще хвърлим едно око, но едва ли ще ни стане любим (не сме големи фенове на изходния материал). Виж, следващият филм на Фукунага звучи по-обещаващо и ако всички хвалби за атмосферата и детайлите в предишните му филми са заслужени, “Spaceless” ще се получи наистина качествена психо-космическа фантастика от вида, който най-много обичаме.

Според Heat Vision Фукунага се е споразумял с “Universal” (*€§@!%!) и ще режисира филма, след като пренапише сценария на Джеф Винтар, a Гор Вербински ще е продуцент. Според Heat Vision “Spaceless” е историята на наемен убиец, който се събужда в скафандър, носейки се в открития космос, където единствената му компания е компютър, който да го разсейва, докато кислородът му свърши. За да разбере какво му се е случило и как се е стигнало до сигурната му, предстояща смърт, убиецът обмисля последната си задача. Скоро обаче започва да се чуди дали наистина се носи из открития космос или е затворен в изкуствено създадена среда.

Чудесно! Идеална комбинация от любимите ни “един човек в затворено пространство”, “останал сам героят психясва и започва да се съмнява в реалността и разсъдъка си” и разбира се, винаги популярното, “разходка из открития космос”. Какво ще се получи в крайна сметка много зависи и от главния актьор, който засега е абсолютно неизвестна величина. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments