Ash Vs. Evil Dead

Вчера Starz разпространиха нов трейлър на нетърпеливо очакваното телевизионно продължение на класическата хорър трилогия на Сам Рейми, Брус Кембъл и Робърт Тапърд „Злите мъртви” – „Ash Vs. Evil Dead”.

В общи линии новата реклама представлява съкратена версия на отличния Comic-Con трейлър, който видяхме в средата на юли, и поне що се касае до gore елементите, не предлага нищо ново, но пък има напълно различна финална шега, заради която си заслужава да ѝ хвърлите едно око.

http://www.youtube.com/watch?v=JxV4jKsxOs0

На този етап няма какво ново да добавим към това, което вече сме казвали – рекламите изглеждат прекрасно и предлагат всичко, което бихме могли да очакваме от продължение на „Злите мъртви”, подготвяно от оригиналните създатели на трилогията. В очакване сме на още реклами.

В добавка вижте един нов постер.

плакат

Ash Vs. Evil Dead” отново ще ни срещне с добре познатия ни Аш (Кембъл), който е прекарал последните три десетилетия бягайки от отговорности, зрелост и ужасите на Злите мъртви. Но когато „deadite” чумата заплашва да унищожи цялото човечество, Аш най-накрая е принуден да се изправи срещу демоните си – в буквален и преносен смисъл. Изглежда, че съдбата няма планове да освободи нетипичния ни герой от злата си хватка.

Ash Vs. Evil Dead” е продуциран от Робърт Тапърд, Брус Кембъл и Сам Рейми, който ще режисира пилотния епизод и ще отговаря за сценария наравно с брат си Айвън Рейми („Army of Darkness”, „Drag Me to Hell”), Том Спизиали („Chuck”) и Крейг ДиГрегорио („Workaholics”, „Chuck”). ДиГрегорио също така ще е изпълнява ролята и на „шоурънър”. В ролите са Брус Кембъл, Луси Лоулес, Джил Мари Джоунс, Рей Сантиаго и Дана ДеЛоренцо.

Премиерата е 31 октомври 2015 по Starz.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments