Иън Макшейн

От време на време попадаме на мнения, че пети сезон на телевизионния феномен „Игра на тронове” бил разочароващ и отстъпвал доста по качества на предишните четири, но ние не споделяме подобни възгледи – според нас не само не беше разочароващ, но ни предложи и няколко от най-добрите епизода от началото на сериала.

Прибавете към това задоволство и факта, че вече голяма част от събитията изпреварват описаното в издадените до момента романи на Джордж Р. Р. Мартин, и вълнението ни как ще се развие историята в предстоящия нов сезон става още по-голямо. А в допълнение, имаме и още една причина да очакваме новите епизоди с голям интерес.

EW съобщиха, че към актьорския екип на сериала се е присъединил Иън Макшейнкойто вече е работил с НВО по „Deadwood” и е участвал във филми като „Кунг-фу панда”, „Sexy Beast”, „Карибски пирати: В непознати води”, „Снежанка и ловецът”, „Джон Уик” и други. Все още нямаме информация в коя точно роля ще влезе Макшейн – дали ще е познат герой от книгите, такъв, който тепърва ще се появи там, или някой специално измислен за сериала. Знаем само, че екранното му време няма да е голямо, но за сметка на това героят му ще е от съществена важност за сюжета.

Междувременно беше потвърдено, че „Игра на тронове” ще бъде продължен с (поне) още два сезона и ще приключи с осми, а не със седми, както се говореше предварително. Чуват се слухове, подхранени лично от президента на НВО Майкъл Ломбардо, и за развитие отвъд осмия сезон (при това с непределен брой сезони), както и за евентуална предистория. Предвид успеха на сериала, няма да се учудим, ако това се случи, но много се надяваме да не го направят, а да си останем с едно завършено телевизионно бижу (разбира се, ако следващите сезони запазят високото качество).

Шести сезон на „Игра на тронове” ще дебютира следващата пролет.

 

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. харесвам го този пич, макат никога да не е бил в А листата на актьорите, но с тая специфична физиономия, ще се впише идеално в откачения свят на Мартин

  2. Жестоко! Нямам търпение! Гледал съм го в Deadwood и в „Устоите ня земята“. Голям майстор.

  3. Al Swearengen е един от най-великите персонажи, появявали се по телевизията.