Deadpool

Смятахме, че с последната си новина сме отразили всичко, което ще видим като реклама на „Deadpool” преди да дебютира официалният трейлър (който ще бъде излъчен по време на утрешния епизод на „Conan” – токшоуто на любимия ни Конан О’Браян), но ето че от Fox имат още какво да покажат. Те решиха да бъдат в крак с модата и да ни представят тийзър на трейлъра.

Необичайното в случая е, че този тийзър не показва и кадър от предстоящия трейлър, а е заснет напълно самостоятелно, в духа на персонажа, който знае, че е герой на филм (и комикс) и, най-важното, не е някакви си жалки 7-8 секунди. Вижте за какво става въпрос.

Ами, какво друго! Поредната доза мета простащина, както може да се очаква. Някои нетърпеливци от екипа ни вече се престрашиха да видят трейлъра с камера-качество от Comic-Con 2015, но ние по-скоро съветваме останалите да бъдат търпеливи – още само 1 ден и всички ще можем да видим за какво е целият шум, при това в два варианта – PG-13 и R rated

Базиран на най-необичайния анти-герой на Marvel, „Deadpool” разказва историята на бившия военен от Специалните части, превърнал се в наемен убиец – Уейд Уилсън. Той е жертва на мрачен експеримент, който му дава силата да се възстановява значително по-бързо, и придобива алтер-егото Дедпул. Въоръжен с новите си умения и черно извратено чувство за хумор, Дедпул започва да преследва човека, който едва не е унищожил живота му.

Режисьор на „Deadpool” е Тим Милър, а в ролите са Райън Рейнолдс, Морена Бакарин, Ед Скрайн, T. Джей Милър, Джина Карано, Бриана Хилдебранд и други.

Премиерата е 12 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. А кога да очакваме трейлъра на новия X-men
    който също бе показан на комик-кона ?

  2. Предполагам маркетингът ще следва стъпките на предшественика си, което ще рече към Октомври, но може и да греша 🙂