Crimson Peak

През изминалите няколко дни видяхме доста на брой и различни по вид рекламни материали на филми, който ще бъдат представени на предстоящия в края на седмицата Comic-Con. Сега към списъка с „тийзнатите” заглавия прибавяме и „призрачният готически романс” „Crimson Peak” на Гийермо дел Торо, за който чуваме, че ще има една от най-впечатляващите презентации. А начинът, по който Universal и Legendary са решили да ни подгреят, е с нова порция charаcter постери.

Преди да видите плакатите обаче, вижте какво споделя Гийермо дел Торо, който държи да знаете, че филмът му не е проста история за обладана от духове къща:

Къщата въплъщава прогнилия образ на семейството, което я обитава… тя, в най-общи линии, е зловещ, зловещ капан. Опитах в „Crimson” да кажа, че ужасът започва след брака. Момичето се събужда на странно място, не в нейния дом, не в нейното легло и постепенно разбира, че знае за мъжа, за когото се е омъжила, доста по-малко, отколкото може да предположи човек. Интересното е, че любовната история започва наистина, едва след като те приемат този мрак.

В случай, че сте забравили за какво точно става дума в „Crimson Peak”, може да откриете кратък синопсис веднага след плакатите (които между другото ни харесват доста по-малко от предишните) или пък изгледайте последните страхотни трейлъри. Прилагаме и две нови снимки.

Crimson Peak” разказва историята на претърпялата семейна трагедия млада писателка Едит Къшинг (Васиковска), която се влюбва в харизматичния богаташ Томас Шарп (Хидълстън). Той я отвежда във впечатляващото си фамилно си имение (което „диша, кърви и… помни”), където тя се сблъсква с ревнивата му сестра лейди Лусил Шарп (Частейн) и се натъква на множество мрачни тайни. Между желание и мрак, между мистерия и ужас, лежи истината за Пурпурния връх.

Режисьор на „Crimson Peak” е Гийермо дел Торо, а в ролите са Том Хидълстън, Миа Васиковска, Джесика Частейн, Чарли Хънам, Дъг Джоунс, Лесли Хоуп, Бърн Горман, Хавиер Ботет и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *