Crimson Peak

Character постерите са задължителна част от маркетинга на всяка голяма продукция и според нашето лично мнение, могат да бъдат нещо много досадно, особено когато става дума за филм с много герои от рода на „Хари Потър” или „Отмъстителите” например.

В случая с готическата призрачна история на Гийермо Дел ТороCrimson Peak” не можем да се оплачем, тъй като героите са малко (четирима основни), а актьорите, които ги изпълняват – Том Хидълстън, Миа Васиковска, Джесика Частейн и Чарли Хънам, са страхотни и едва ли ще се намери човек, който да не харесва поне един от тях и да не се изкефи на възможността да украси стената си с лика на любимеца си.

Освен всичко останало, цветното решение на отделните, разпространени от Universal и Legendary плакати е приятно – в тон както с жанра на филма като цяло, така и с излъчването на всеки от актьорите. Така че, да, това е един от случаите, в които character постерите са положителен елемент в рекламната кампания. Само се чудим, след като къщата, в която се развива действието на филма, е като „истински герой”, защо не са направили и на нея един самостоятелен плакат.

плакат

Crimson Peak” разказва историята на претърпялата семейна трагедия млада писателка Едит Къшинг (Васиковска), която се влюбва в харизматичния богаташ Томас Шарп (Хидълстън). Той я отвежда във впечатляващото си фамилно си имение (което „диша, кърви и… помни”), където тя се сблъсква с ревнивата му сестра лейди Лусил Шарп (Частейн) и се натъква на множество мрачни тайни. Между желание и мрак, между мистерия и ужас, лежи истината за Пурпурния връх.

Режисьор на „Crimson Peak” е Гийермо дел Торо, а в ролите са Том Хидълстън, Миа Васиковска, Джесика Частейн, Чарли Хънам, Дъг Джоунс, Лесли Хоуп, Бърн Горман, Хавиер Ботет и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Последните страхотни трейлъри, както и допълнителни рекламни материали и информация за проекта, може да откриете в новините ни до момента.

Миа Васиковска

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *