„Show Me A Hero” - Оскар Айзък

Целият ни екип оценява по достойнство несравнимия първи сезон на „True Detective”, в момента с интерес следим втория сезон, фенове сме на „Игра на тронове” и с внимание се отнасяме към всяка следваща поредица на НВО. А когато става дума за нов проект от създателя на абсолютната класика „The Wire” – Дейвид Саймън, просто няма как да пропуснем. Мини-сериалът се нарича „Show Me A Hero” и месец преди премиерата, може да видим първия му трейлър.

Особено сме радостни, че главната роля е поверена на Оскар Айзък – актьор, когото харесваме адски много и който многократно е доказал таланта си във всевъзможни проекти.

Сюжетът на „Show Me A Hero” е вдъхновен от истински събития – в основата на сценария е едноименната книга на Лиза Белкин, режисьор ще бъде Пол Хагис („Crash”), а историята проследява влиянието на общността и представите за дом и расова толерантност в Йонкърс, щата Ню Йорк в края на 80-те години на ХХ в. Един млад кмет (Айзък) трябва да се справи с щатска заповед да интегрира „бедните” и „белите” квартали в управляваното от него градче. Сблъсъкът с предразсъдъците на хората разделя града, парализира управата и в края на краищата, унищожава кмета и политическото му бъдеще.

Вдъхновяващо е, че в актьорския екип са привлечени още Катрин Кийнър, Алфред Молина, Джон Бърнтал, Уинона Райдър, Боб Балабан и Джеймс Белуши. Очакваме стойностна история и силно актьорско присъствие – достатъчни фактори, за да обърнем внимание на поредицата.

„Show Me A Hero”

„Show Me A Hero”

Премиерата на първите два от шестте епизода на „Show Me A Hero” е на 16 август, по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *