Итън Хоук

What if I could put him in front of you? The man who ruined your life. Would you kill him?

Това е въпросът, който служи за рамка на най-новия трейлър на създадения по разказа „All You Zombies” на големия Робърт Хайнлайн фантастичен трилър на братя СпиригPredestination”, в който Итън Хоук влиза в ролята на темпорален агент ветеран, чиято задача е да предотвратява престъпления, преди да са се случили. Той поема една последна, изпълнена с поредица сложни и взаимно преплитащи се скокове във времето задача – да залови престъпник, отговорен за смъртта на хиляди хора, който му се изплъзвал през цялата му кариера.

Новият трейлър е малко по-къс от предишния и не токова спойлърски по отношение на историята, която е далеч по-сложна от споменатото по-горе и включва доста WTF елементи, като линията за млад мъж, който трябва да се върне във времето и да забремени самия себе си, преди да се подложи на операция за смяна на пола. Вижте.

Отзивите от фестивалния показ на „Predestination” са по-скоро положителни, но не бихме ги нарекли ентусиазирани. Повечето хора го описват като доста странен, което поне за нас е голям плюс, който може да неутрализира част минусите на филма, сред които, както разбираме, са и един-два несъстоятелни обрати в историята.

Както споменахме и миналия път, не очакваме някакъв шедьовър, но смятаме, че има шанс за нещо по-качествено от „Impostor”, „Next” и „Paycheck”, както и от предишния филм на братя Спириг „Daybreakers”.

Режисьори на „Predestination” са Майкъл и Питър Спириг, а в ролите са Итън Хоук, Сара Снук, Ноа Тайлър, Кристофър Кърби, Кейт Улфи, Маделин Уест, Фрейя Стафорд и други.

Премиерата е 28 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *