Кирстен Дънст

FX ни предлагат нов поглед към предстоящия втори сезон на прекрасния сериал „Фарго”, който беше една от големите телевизионни изненади (по отношение на качеството) за миналата година. За разлика от първия тийзър, който видяхме в средата на миналия месец, новите две реклами ни представят три от главните действащи лица – Патрик Уилсън, Тед Дансън и Кирстен Дънст.

Засега за сюжета знаем единствено, че в центъра на новата история, чието действие ще се развива през 1979 г. в Сю Фолс, Южна Дакота и Лавърн, Минесота, ще бъде героят на Патрик Уилсън Лу Солверсън (изигран от Кийт Карадайн в първи сезон). Ще станем свидетели на ужасните събития, които бяха загатнати в първи сезон и продължаваха да преследват Лу и на стари години. Също така, ще се запознаем и с майката на Моли.

http://www.youtube.com/watch?v=sEZ_94VFdK0

http://www.youtube.com/watch?v=BsSGjXHIy_s

Общо взето, тези двете клипчета потвърждават впечатлението ни, че стилът и атмосферата на първия сезон ще останат непроменени, което за нас е голям плюс. Разбира се, ще очакваме по-подробни трейлъри, но в това отношение не очакваме изненади.

В допълнение ви предлагаме да видите агитационната значка на президента Роналд Рейгън, чиято роля ще се изпълнява от любимеца на безброй нърдове Брус Кембъл. Рейгън ще се появи в Минесота покрай агитационното си турне, а Лу Солверсън ще бъде натоварен с охраната му.

Брус Кембъл

Премиерата на втори сезон на „Фарго” е през септември по FX. В ролите ще видим Патрик Уилсън, Тед Дансън, Кирстен Дънст, Джеси Племънс, Джийн Смарт, Брус Кембъл, Брад Гарет, Ник Офърман, Адам Аркин, Бокийм Удбайн, Майкъл Хоган, Кийран Кълкин и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Захапах здраво първия сезон и е супер. Нямам търпение да изгледам всичко.