Ловци на духове

Преди няколко дни ви представихме поредица от задкулисни снимки от подготвяния от Пол Фийг предстоящ, изцяло женски рибут на 80-тарската фантастично-комедийна класика „Ловци на духове”. Наред с емблематични елементи като автомобила ECTO-1 и протонната раница, видяхме и работните униформи на новите ловци – Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс и Кейт Макинън, но те бяха окачени на закачалки, а не облечени от дамите (неофициалният кадър на Макарти не се брои) и не успяхме да придобием особено добра представа за тях.

Сега имаме тази възможност, благодарение на най-новата официална снимка, разпространена от Фийг и представяща ловците на духове в целия им блясък.

Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън

Определено и четирите изглеждат готино, но ни се струва, че поне на тази снимка го раздават по-големи кретени от оригиналните ловци. А познавайки актьорските им изяви, смятаме, че шансът и самите им изпълнения във филма да са по-„over the top” в сравнение с тези на мъжете, са доста големи. Ще трябва да изчакаме първия трейлър, за да видим дали тези ни усещания ще се потвърдят или опровергаят.

Вижте още една неофициална снимка и синопсиса, с който разполагаме до момента:

Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън

Уиг и Макарти са Ерин Гейблър и Аби Бергман – автори на книга, чиято теза е, че духовете наистина съществуват. Няколко години по-късно героинята на Уиг Ерин печели престижна учителска позиция в Колумбийския университет, но след като книгата ѝ отново влиза в общественото полезрение, тя е изхвърлена с подигравки от учените среди. Впоследствие Гейблър се събира отново с Бергман и останалите две, борещи се с фантоми и носещи протонни раници дами и получава сладко отмъщение, когато призраци нападат Манхатън и тя и нейният екип трябва да спасяват света.

Режисьор на „Ловци на духове” е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл К. Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Нийл Кейси и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Изглеждат нелепо…… особенни с тези грозни ботуши.. с тези червени ленти все едно са ципове или …………….то не знам на какво да го определя….

  2. Има дебели и негри, но липсва азиатка. Филмът не е достатъчно полит-коректен. Бойкот!

  3. Има доста по-голям шанс филмът да фейлне, отколкото да бъде успешен, но за другото не съм съгласен. Според мен мацките изглеждат яко и не смятам, че са избирани за по-голямо „дайвърсити“ – просто са взели четири от най-забавните „бичес“ работещи в момента и те по случайност изглеждат така. 🙂