The Hobbit

Една от най-досадните, иди ми, дойди ми филмови епопеи, която напълно успя да ни отврати от проекта, който по принцип очаквахме с нетърпение, е пред своя край. Знаем, че и друг път сте чували същото и няколко дни по-късно (понякога дори и само часове) нещата бързо се преобръщат, но по всичко изглежда, че този път е сигурно. Новината идва от „NY Times”, (по-проверен и сигурен източник от това, здраве му кажи) и е потвърдена от The Wrap.

Накратко, от MGM са успели да осигурят 500-те милиона долара, необходими за финансирането на проекта, който, както знаете ще бъде заснет в две части, а след напускането на Дел Торо, самият Питър Джаксън ще се наеме с режисурата.

Това, което не се знае, е кастинга на филма, нито къде точно ще се проведат снимките. Поради тази причина, още от утре очакваме да завалят спекулациите, които, освен ако няма нещо наистина интересно и вълнуващо, смятаме да пропуснем.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. е, дано го направят по-бързо 🙂

    малко е тъпо, че ще е в две части, дано излязат едновременно. 😉

  2. Да бе! Предварителните дати са декември 2012 за първа част и пак декември 2013-та за втората. И това при положение, че всичко ще е наред 🙂

  3. Уж от Спайглас ще налеят някакви пари в ЕмДжиЕМ, ама ще видим.

    "The Plan provides for MGM’s secured lenders to exchange more than $4 billion in outstanding debt for approximately 95.3% of equity in MGM upon its emergence from Chapter 11… Gary Barber and Roger Birnbaum, currently Co-Chairman and Chief Executive Officer of Spyglass Entertainment, would serve as the Co-Chairman and Chief Executive Officer of MGM following the company's emergence from Chapter 11."