Ловици на духове

Плановете за няколко коренно различни филма и споделена вселена, посветена на „Ловци на духове”, се разпаднаха (поне засега) – Чанинг Тейтъм официално заяви, че вече не работят по проекта, но изцяло женската версия на Пол Фийг върви напред с пълна сила и като доказателство, имаме няколко доста любопитни задкулисни снимки, които бяха разпространени лично от режисьора през изминалите няколко дни.

Започваме с първия ни поглед към новите униформи. Виждаме ги прилежно подредени и с етикетчетата, бележещи фамилиите на главните актриси – Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс и Кейт Макинън. Веднага след това, можете да видите как точно ще изглежда Макарти в нейния си гащеризон (едната снимка е леко разсейваща заради крачещата отзад надарена статистка), а после може да направите сравнение и с облеклата на оригиналните ловци.

Понеже е част от костюма и един от най-важните елементи от екипировката на ловците на духове, продължаваме с поглед към протонната раница, която доста ни харесва, тъй като изглежда очукано и създава впечатление за сглобена от подръчни материали или за дълга експлоатация. Отново предлагаме и една снимка за сравнение с оригиналните.

Следва първия ни поглед към ECTO-1 – превозното средство на ловците и един от най-емблематичните елементи от филма. Категорично можем да кажем, че оригиналният автомобил (който – както сами се досещате – сме добавили най-долу за сравнение) ни харесва доста повече, но ретро стилът определено ни радва и намираме малката фигурка на Слайм за „very nice touch”.

Завършваме с информацията, че наскоро към актьорския състав на филма се присъединиха Майкъл К. Уилямс и Крис Хемсуърт (самият Тор, който ще изпълнява ролята на секретаря), както и небезизвестният Анди Гарсия и Нийл Кейси, който пък ще е главният злодей. Предлагаме ви и кратко описание на сюжета, представено от Boston Herald.

Уиг и Макарти са Ерин Гейблър и Аби Бергман – автори на книга, чиято теза е, че духовете наистина съществуват. Няколко години по-късно героинята на Уиг Ерин печели престижна учителска позиция в Колумбийския университет, но след като книгата ѝ отново влиза в общественото полезрение, тя е изхвърлена с подигравки от учените среди. Впоследствие Гейблър се събира отново с Бергман и останалите две, борещи се с фантоми и носещи протонни раници дами и получава сладко отмъщение, когато призраци нападат Манхатън и тя и нейният екип трябва да спасяват света.

Режисьор на „Ловци на духове” е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл К. Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Нийл Кейси и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. много ме е яд, че на времето Бил Мъри изборча и така и не се нави да направят 3-та серия.
  По същия начин както Уил Смит не пожела да се снима в „Денят на независимостта“2

  Сега това звучи любопитно, ама нещо ме притеснява, пък и Мелиса Макарти в последно време само в STAR WARS не я набутаха

 2. Аз съм оптимистично настроен. Щом Кристен Уиг и Кейт Маккинън са вътретова според мен е гаранция, че филмът ще е забавен.

 3. Горният коментар се получи така нескопосано, щото тъкмо докато го редактирах, натиснах ентър 😀 За да не похабя тоя, да допълня, че и мен най ме притеснява Мелиса Маккарти. Не че не ми допада с какъв ентусиазъм и хъс се хвърля в ролите си, но иначе ми струва доста, доста еднотипна. Всеки път от Bridesmaids насам – крещене, нагло и нахално поведение (което до един момент е смешно, ама ако е само това, идва в повече) и откровено преиграване 🙂

 4. Категорично който и да е от актьорите няма да е основния проблем на филма, ако ще и Гинчето от магазина под нас да викнат да играе. 🙂
  Иначе Макари ме кефи. 🙂

 5. Мене пък Кристен Уиг ме кефи … както и Вера Фармига … абе като се позамисля, май само Нуми Рапас не ме кефи … и Упи Голбърг … абе `бал съм му майката … всички ще ги шибам 😀 Кур за Бен Афлек 🙂

 6. Нищо конкретно бе, Дрин 🙂 🙂 Типично петъчно настроение … не е такава жега, обедна почивка е, а и си намерих левче на улицата … не виждам причина да не се обясня в любов към Кристен Уиг 😀

 7. ахаххахаах, Митаче, стига си се държал като някой консервстивен имам от исламабад, капут 🙂

  Кур за Бен Афлек.