Джони Деп

Първите два трейлъра на гангстерската драма „Black Mass” на Скот Купър и Джони Деп циментираха положителното ни отношение както към Деп, който изглежда отново е намерил себе си, така и към самия филм, който поставяме сред най-очакваните заглавия за годината. Не смятахме, че ще е възможно да се запалим по филма в още по голяма степен, но се случва точно това.

Warner разпространиха нов пълен трейлър на „Black Mass”, който измества съвсем леко фокуса от главния герой на филма Джеймс „Уайти” Бълджър и ни дава доста по-добра представа за сюжета от предишните две реклами. В случай, че не сте запознати, „Black Mass” разказва истинската история на „Уайти” Бълджър, който става информатор на ФБР, осигурявайки си протекция, благодарение на която се превръща в един от най-безскрупулните и опасни гангстери в историята на САЩ.

Black Mass” ще бъде показан във Венеция и Торонто и нямаме търпение да чуем отзиви. По всичко, което виждаме, би трябвало да са отлични. А ако са лоши, това няма да намали желанието ни да го гледаме – и друг път сме коментирали, че (в повечето случаи) разчитаме единствено на собствената си преценка.

В допълнение към чудесния трейлър може да видите и най-новия плакат на филма.

плакат

Режисьор на „Black Mass” е Скот Купър („Crazy Heart”, „Out of the Furnace”), а сценарият е дело на Джез Бътеруърт и Марк Малоук по книгата „Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob” на Дик Лер и Джерард О’Нийл. В ролите са Джони Деп, Бенедикт Къмбърбач, Кевин Бейкън, Джоел Еджертън, Сиена Милър, Дакота Джонсън, Кори Стол, Рори Кокрейн, Джуно Темпъл, Питър Сарсгард, Адам Скот, Джеси Племънс, Джулиан Никълсън, Дейвид Харбър, Джеймс Русо, Джереми Стронг, Брад Картър, У. Ърл Браун, Ерика МакДермот и други.

Премиерата е 18 септември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Да идва септември вече 🙂 Впрочем, много ще ми е интересна реакцията на онази част от публиката, която познава само Деп-циркаджията, но не и Деп-актьора. Очаквам да е нещо като на една прожекция на Drive, когато салонът гъмжеше от хора, настървени за леки, малоумни гонки… И към средата на филма лека-полека се изнизаха 🙂