Джони Деп

Първият трейлър на предстоящата гангстерска драма „Black Mass” на режисьора Скот Купър предизвика вълна от положителни реакции (ние също бяхме част от нея), като една от основните причини за всеобщото въодушевление беше, че след поредица разочароващи роли, Джони Деп изглежда отново е намерил правилния път – пътя към предишното му аз от времето, когато изпълненията му не бяха толкова еднотипни и когато беше един от най-харесваните и уважавани актьори.

Другите причини бяха, че сам по себе си трейлърът изглеждаше прекрасно и не на последно място – историята на печално известния гангстер Джеймс „Уайти” Бълджър, която е в основата на филма, е изключително интересна. Бълджър става информатор на ФБР, осигурявайки си протекция, благодарение на която се превръща в един от най-безскрупулните и опасни гангстери в историята на САЩ. Дълги години той е вторият най-издирван престъпник в списъка на ФБР (изпреварван единствено от Осама Бин Ладен), търсен за 19 убийства, трафик на наркотици, изнудване, връзки с организираната престъпност и купища други престъпления.

Дори и да не сте запознати с това какъв прекрасен човек е Бълджър, може да придобиете доста добра представа от новия трейлър. „Ако никой не те види, не е станало”.

За нас този трейлър е също толкова ефективен, колкото и първия, и циментира положителното ни отношение както към Деп, така и към самия филм, който поставяме  сред най-очакваните заглавия за годината.

Като допълнение, ето и един нов формат на постера, който видяхме миналия път.

плакат

Режисьор на „Black Mass” е Скот Купър („Crazy Heart”, „Out of the Furnace”), а сценарият е дело на Джез Бътеруърт и Марк Малоук по книгата „Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob” на Дик Лер и Джерард О’Нийл. В ролите са Джони Деп, Бенедикт Къмбърбач, Кевин Бейкън, Джоел Еджертън, Сиена Милър, Дакота Джонсън, Кори Стол, Рори Кокрейн, Джуно Темпъл, Питър Сарсгард, Адам Скот, Джеси Племънс, Джулиан Никълсън, Дейвид Харбър, Джеймс Русо, Джереми Стронг, Брад Картър, У. Ърл Браун, Ерика МакДермот и други.

Премиерата е 18 септември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *