The Lone Gunmen - Брус Харууд, Том Брайдууд и Дийн Хаглънд

Обожаваме „Досиетата Х” (неслучайно присъства в Топ 10 на най-добрите сериали, които обсъдихме в последния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts) и от Fox ужасно ни дразнят, че все още не ни показват качествен поглед към суперочакваното му 6-епизодно завръщане, а ни „цакат” с промота от някакви жалки 15-16 секунди.

На всичкото отгоре, в отделните реклами кадрите се повтарят и в поредния кратък тийзър, който получаваме, новите неща са едва 2-3 секунди. Добре, че в тези 2-3 секунди чуваме гласовете на Мълдър и Скъли, което доста ни радва, че иначе въобще нямаше да си правим труда да отбелязваме този тийзър.

http://www.youtube.com/watch?v=YKFxAJ8yH-8

Възползваме се от случая да ви съобщим още, че вече е официално потвърдено – The Lone Gunmen (Брус Харууд, Том Брайдууд и Дийн Хаглънд) се завръщат в сериала.

Предишните тийзъри, няколко официални снимки от новите епизоди, на които може да видите както Мълдър и Скъли, така и две от новите главни действащи лица, изиграни от Анет Маренду и Джоел МакХейл, може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на първия двоен епизод (от общо шест) е създателят на „Досиетата Х” Крис Картър, а в ролите са Дейвид Духовни, Джилиън Андерсън, Мич Пиледжи, Уилям Б. Дейвис, Анет Махендру, Джоел МакХейл, Брус Харууд, Том Брайдууд и Дийн Хаглънд. Очаква се и завръщането на Анабет Гиш и Робърт Патрик.

Премиерата е 24 януари 2016.

Досиетата Х

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *