Писък

Премиерата на „Писък” е във вторник, 30 юни, по MTV, но ако нямате търпение да видите още нещо от сериала, или не знаете какво да очаквате и дали ще си заслужава да му отделите време, или просто харесвате страшните филми – MTV пуснаха първите 8 минути, за да надъхат допълнително потенциалните зрители (стандартна напоследък практика).

Ние не сме супер впечатлени от клипа и по принцип имаме доста ниски очаквания към сериала като цяло, но въпреки това ще му дадем шанс и ще изгледаме няколко епизода – фенове сме на поредицата и идеята, а и смятаме, че (с малко късмет) може да се окаже напълно гледаем сериал, нищо че не влизаме в неговия „target audience”.

Стига приказки засега, вижте първите 8 минути – класическия епизод с Дрю Баримор от първия филм, но този път с Бела Торн в ролята на местната гаднярка. За съжаление, не виждаме препратки и намигвания към жанра – любимия ни аспект от „Писък” като цяло. За сметка на това, съвременните технологии са представени доста адекватно, което е особено важно за франчайза, независимо дали става дума за филм или сериал.

Тук можете да си припомните началото на първия филм и да направите сравнение…

http://www.youtube.com/watch?v=nacjUiVD6Zc

Това, което започва като viral YouTube видео, скоро се превръща в сериозен проблем за тийнейджърите в Лейкууд и предизвиква убийство, което напомня за мрачното минало на града.

В „Писък” („Scream”) ще видим Уила Фицджералд (популярната, но въпреки това стеснителна и интелигентна Ема), Бекс Тейлър-Клаус (артистичната и самотна Одри, която иска да снима филми), Джон Карна (компютърния гений Ноа), Амадеус Серафини (загадъчното ново момче в града), Конър Уейл и Карлсън Йънг.

Както вече споменахме, премиерата на сериала е 30 юни по MTV.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *