Робърт Къркман

Първият тийзър на spin-off сериала „Fear The Walking Dead“, който през август ще ни разкрие предисторията на телевизионния феномен и рейтинг рекордьор „Живите мъртви“, не ни впечатли особено. Даже никак. Сега обаче имаме нов кратък видео поглед към предстоящия зомби проект:

…който, честно казано, ни допада малко повече. В него отново не виждаме почти нищо, но се усеща някакво зловещо напрежение и морбидна параноя, което леко ни повдигна hype-a. Ето и няколко снимки, които досега бяхме пропуснали да споделим с вас:

Fear The Walking Dead“ е предвиден за лятото и пак е дело на хора като Робърт Къркман и Грег Никотеро, но героите (съответно: актьорите) ще са съвсем нови – участие ще вземат Клиф Къртис, Елизабет Родригес, Колман Доминго, Рубен Блейдс, Франк Дилейн, Алисия Дебнам-Кери, Ким Дикенс и Мерцедес Мейсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тоя спин оф ми е малко като парчетата от кръста, на който е разпънат Христос. Нали, дето като се съберат всички – правят към 170 кръста. Всичко, което е тъпо в тоя сериал са го събрали в друг. Клиф Къртис, дето половин свят си мисли, че е индиец, останалата – че е индианец – вкаран, за да се види, че аджеба и на други раси им е гадно заради Уокорите – не само на негри, дръпнати, смъкнати, скинове, реднеци и тн. Скоро трябва да замесят и делфин според мен, много хоря са убедени, че делфините са доста близко до хората по акъл – освен расова търпимост, трябва и междувидова да вкараме. Че после като дойде Сийзър с патлака – трябва да му пускаме филмчета, за да му покажем, че не сме чак такива гадове хората.

  2. Преди да видя пълен трейлър, ще се въздържа както от оптимизъм, така и от песимизъм.