fear-the-walking-dead

В неделя вечерта, по време на гледания от рекорден брой фенове (10,4 млн.) финален епизод от 5-ти сезон на „Живите мъртви”, беше представен първият тийзър на предстоящия „spin-off” на зомби сериала на Робърт Къркман, озаглавен (вече официално) „Fear the Walking Dead”.

В случай, че сте пропуснали предишната ни новина, посветена на първите официални снимки (или пък сте забравили), одобреният за два сезона сериал ще разкаже за възникването и развитието на зомби епидемията в Лос Анджелис, във времето между раняването на Рик и събуждането му в болницата – събития, които остава скрити в „Живите мъртви”.

Чувстваме се малко излъгани! Надявахме се на нещо по-конкретно, свързано с главните герои на сериала, които ще бъдат изиграни от Клиф Къртис и Ким Дикенс, или пък на малко зомби екшън, но вместо това получаваме това 15-секундно промо, в което няма абсолютно нищо интересно. Чак се ядосахме мъничко. Надяваме се със следващата реклама да ни се реваншират.

Ето отново и подробностите, които знаем за сюжета до момента:

Клиф Къртис е в ролята на Шон Кабрера, учител, който има син от бившата си съпруга, а Ким Дикенс е Нанси, консултант в същото училище, в което работи Шон, с когото има романтична връзка. Нанси има две деца, Ник (Франк Дилейн), който се бори с наркотична зависимост, и Ашли (Алисия Дебнам Кери), която е пълна противоположност на Ник и мечтае да напусне Ел Ей и да замине за Бъркли, когато избухва апокалипсисът…

Първият сезон на „Fear the Walking Dead” ще бъде от 6 епизода. Режисьор на пилота е Адам Дейвидсън, а автори на сценария са създателят на комикса Робърт Къркман и Дейв Ериксън, който изпълнява и ролята на „шоурънър”. Двамата са и изпълнителни продуценти, наравно с Гейл Ан Хърд и майстора на грима и визуалните ефекти (както и режисьор на доста епизодите от „Живите мъртви”) Грег Никотеро.

Премиерата се очаква това лято.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *