Terminator Genisys

„Nice night for a walk…trailer, eh?

Появата на Т-1000 в свръх-кратичкия тийзър на „Terminator Genisys” успя да провокира любопитството ни, но щетата нанесена от останалите промоматериали, които видяхме до момента, и от информацията за промените в изградения от Камерън „таймлайн” на събитията (това, че за сравнение се споменава новия „Star Trek”, където нещата се получиха, не ни топли особено), е прекалено голяма. Затова, както казахме и вчера, пристъпваме към първия трейлър на филма със свито сърце.

http://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Честно казано, не ни се коментира. Страховете ни се оправдаха 100%. Нищо, ама абсолютно нищо в този трейлър не ни харесва. Може би само Т-1000 – струва ни се добра идея да го играе кореец, а И Бьонг Хун е як и ни радва. Всичко останало е под всякаква критика. От всеки кадър лъха на евтиния, а изпълненията са по-дървени и от очакваното – Кортни и Емилия Кларк са потресаващо зле и дори Джейсън Кларк, който по принцип е добър актьор, фалшивее като за световно. Арни няма какво да го обсъждаме, той може и заспал да го мине този филм и колкото и да е зле, пак нямаме право да му се сърдим.

Историята ще я обсъждаме друг път, сега разочарованието е голямо. И не, не сме очаквали нещо различно, надявахме се – има разлика. И как не ги е срам да ни цакат с реплики като „I’ll be back” и „Come with me if you want to live”?

Terminator: Genisys

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Премиерата е 1 юли 2015.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Не е 4ак такава евтиния има още 6 месеца да го направят по-добре 🙂 Но определено бюджета е по-малък от на Т4

  2. Безобразно евтино изглежда! И няма как да го оправят, щото не са ефектите, а осветлението, декорите, изпълненията… прилича на малко по-скъпа телевизионна продукция. Са историята не ми се мисли, каква глупост са измъдрили.

    Бонд се пече за утре, нямаше как днес. 🙂

  3. Мен ми се струва ,4е е направен така ,за да изглежда малко в ретро стил ,като Т1 и Т2 ,които са най-добрите 4асти от поредицата.И феновете да дойдат да го гледат

  4. Според мен „Салвейшън“ имаше далеч повече ретро привкус от това, което виждаме тук.

  5. „Салвейшъна“ не беше никак лош. Беше си отделен филм с минимални допирни точки към предишните, колкото да завържат историята. Можеше и като отделен филм да мине.
    Ама това тук е направо ужасно. Ми те само в препратки към класиките се опитват да градят сюжета. Или просто са набутали всичко тук, като си мислят, че това ще им осигури феновете. Да, ама препратките са много директни. Да имаше една-две, щеше да е добре. Ако филма беше някаква пародия на Мел Брукс – пак става. Ама той ще си е пародия сам на себе си защото вичко тук е мега зле. Даже появата на Арни не оправя нещата.
    🙁 🙁 🙁

  6. Камерън да бе пуснал само алтернативния край на 2-ката и си завършва Терминатора.
    Т3 вече бе треторазрЕден екшън да го наемеш на видеокасета, а не към поредицата.
    „Спасение“ за 4 е само визията (с една идея по-мрачна от Трансформиращите се : )
    за някакво дъб-степ хай-тек късометражно клипче; напримерно:
    https://www.youtube.com/watch?v=8T1GGnx-Uh0
    „Генисис“ – Коледа 2015 по ~bTV с БГ Аудио!
    В следващия прочит Т-1000 ще е негър…

  7. На мен Salvation ми хареса, не е баси революцията в киното, но не е лош филм. За разлика от 3-я.

  8. I’ll be back” и „Come with me if you want to live, ще ме цакат те с топла бира! 🙂

    Няма да се разберем така!

  9. Довиждане и много поздрави. Това ще го гледам по Диема, за където е направен.