Кунг-фу панда 3

Преди няколко дни видяхме китайски тийзър от предстоящото, трето кунг-фу приключение на По и Яростната петорка – „Кунг-фу панда 3”, но видеото изглежда не е било официално и скоропостижно беше свалено.

Сега DreamWorks ни представят първия „истински” трейлър, който реално е тийзър, тъй като не разкрива подробности от историята, отвъд срещата на търсещия своя истински баща По с Ли Шан (озвучаван от Брайън Кранстън), който търси отдавна изгубения си син.  Щеше да е чудесно, ако поне един от двамата можеше да събере две и две…

Както казахме и миналия път, фенове сме на предишните два филма (имаме известни резерви към втория, но въпреки това го харесваме) и едва ли има нещо, което може да ни разубеди да гледаме и този. Още повече, че изглежда интересно.

В „Кунг-фу панда 3” отдавна изгубеният истински баща на По се появява и разкрива на сина си съществуването на таен панда-рай. Там По се запознава с купища забавни нови герои, но когато свръхестественият злодей Кай се понася през Китай, побеждавайки всички майстори на кунг-фу, той трябва да направи невъзможното – да хване обичащите забавите непохватни негови побратими от селото и да ги превърне в ултимативната банда от кунг-фу панди.

Режисьори на „Кунг-фу панда 3” са Дженифър Иу и Алесандро Каролини. В оригинал ролите се озвучават от Джак Блек, Анджелина Жоли, Дъстин Хофман, Джаки Чан, Луси Лу, Дейвид Крос, Джеймс Хонг, Рандал Дук Ким, Брайън Кранстън, Сет Роугън, Ребъл Уилсън и други.

Премиерата е 29 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хахахаха, как няма да го гледам бе! Пудела вчера и тоя колективен фейспалм ми правят деня.
    Като изключим 2014та(Foxcatcher и Лешояда – почти перфектни, и Whiplash, ако не бяха осрали всичо с финала), качествените анимации вече са по-доброто кино. Добр де, поне по-забавното 😀