interior-leather-bar-trailer-1

Вече не се изненадваме да виждаме името на Джеймс Франко свързано с лични, любопитни и скандални арт филми, които станаха толкова много, че вече им изпуснахме края, и което е по-лошото, започнахме да губим интерес, тъй като доста от тях не си заслужаваха толкова, колкото се надявахме. Най-новият му ангажимент обаче рязко приковава вниманието и ни се струва, че този път крайният резултат ще си заслужава.

Става въпрос за „Interior. Leather Bar.”, стартирал като идея за римейк на „Crusing” („Фатален партньор”) на големия Уилям Фридкин – един от най-най-любимите ни негови филми, в който Ал Пачино е в ролята на полицай, погълнат от садо-мазо и хомосексуалния ундърграунд свят, докато разследва сериен убиец – но постепенно се видоизменя, тъй като Франко не успява да осигури правата. Това, в което се превръща филмът, е смесица от възстановка на 40 минути, които са отрязани от финалната версия на „Crusing” (и които в последствие са унищожени) и изследване върху измеренията на звездния статус на Франко.

Допълнителен интересен щрих е, че като основен колаборатор Джеймс Франко е поканил авангардния режисьор на гей порно Травис Матюс.

Не е най-впечатляващият трейлър, който сме виждали (дори и за подобен експериментален проект), но въпреки това сме заинтригувани – просто няма как иначе при положение, че в основата на всичко е любимият ни „Crusing”. Нямаме търпение да видим готовия филм.

Премиерата на „Interior. Leather Bar.” е този месец на фестивала в Сънданс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *