Tron

Tron 3” вече не представлява интерес за Disney. Въпреки подготовкaтa за работа по евентуалния „Tron: Ascension”, потвърждението за Джоузеф Козински, коментарите около Оливия Уайлд и Гарет Хедлънд, стана ясно, че студиото на мишката дърпа щепсела на следващия сегмент в поредицата. Явно точно заради неизясненото бъдеще Disney се подмоткваха с официалното обявяване на проекта.

Дали защото вече е запълнен до край графикът на премиерите с Marvel и Star Wars-вариации, или защото нещо не е проработило правилно в творческия екип на филма – не е ясно. Има и предположения, че въпреки многократните опити, така и не е открита подходящата история, по която да бъде работен сценарият.

Също така Disney обявиха, че били решени да се фокусират върху игралните адаптации на познати приказни истории. „Чудно”! А дали щеше да е такава реакцията им, ако „Утреландия” не се беше оказал провал?! Покрусени сме, защото първият „Трон” отдавна се е превърнал в легенда, на която „Tron: Legacy” добави съвременна визия, нова тръпка и достойно продължи наследството… (А може пък нещо да се промени?)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ако се отказват от филма, да продадат правата на друго студио,както стана с Обливион

  2. Жалко , Трон 2 ми е много на сърцето – от визията, до изградения свят до уникалния саундтрак на Дафт Пънк. Въпреки всичко, от филма лъхаше адски много потенциал, не напълно реализиран от дървената режисура на не особено талантливия Красински.